- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
-
Gempas 70
aktív tag
Phh... ilyen apróságok kit foglalkoztatnak? Én beállítottam a ujjlenyomatos izét.. De mivel szakács vagyok ezért néha a kiázott lestrapált néha általam megrágott ujjam szívatja a szenzort.. ( azaz fordítva) marad majd az írisz scanner.. Akkor meg ne igyak sört, mert ha sokat sikerül innom , beszűkül - kitágul - homályosodik - ne adj isten vérbe forog... akkor mi a szent szar van
-
somogyib
őstag
"99% hogy beállít egy alternatív feloldási módszert is"
Nem 99% hanem 100%, mert ha ujjlenyomatot állítasz be, akkor kötelező pint, jelszót vagy mintázatot is beállítani. Ha pl. újraindítod a telót, akkor először ujjlenyomattal nem tudsz belépni, csak a beállított valamelyik alternatív feloldással.
-
whatwhatwhat
aktív tag
Aki naponta minimum 10-20-szor oldja fel az asztalon + autóban rendszeresen gps-ként használja annak nagyon-nagyon nem bullshit. Elárulom neked, hogy én személy szerint kis túlzással csak a hátsó leolvasó miatt nem fogom ezt megvenni, ahogy az S8-at se vettem meg emiatt. Bár ez nem csak az asztalos dolog maitt, hanem mert amúgy sem látom értelmét a hátlapinak + ez még hátlapinak is szörnyű, ha lejjebb-középen lenne akkor még egész OK lenne.
Na de azt is elárulom, hogy csak azért mert sok hátlapival ellátott telefon van, attól még nem jelenti azt, hogy az bármiért is jobb lenne. SŐT. Ha ilyesmivel érvelünk, akkor a samsung meg az apple sokkal de sokkal több telefont ad el mint az összes hátlapis együttvéve. És egészen eddig az összesnek előbb volt, a samu is csak azért száműzte, hogy megcsinálhassa a infinity display-ét...
Szóval nemis tudom ki ír bullshit-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest