- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Matada2.3
veterán
Gyönyörű lesz ez a cucc, méltó folytatása a 7-nek
-
Freezee
senior tag
válasz
whatwhatwhat #105 üzenetére
Erre csak annyi tudok mondani nem akarásnak nyögés a vége, irogass kódot vagy vegyél szifont.
DE ha ennyire szar a samsung, meg nem tudod használni, akkor mit is keresel itt -
Rickazoid
addikt
Fura, hogy mindenhol azt olvasom panaszkodnak az ujjlenyomat-olvasó helye miatt, mégis megismétli a Samsung, ergo úgy tűnik pár erősen IT központú fórumon kívül senkinek semmi baja vele. De egy jó dolog kisülhet belőle: a megfizethető árú telefonok gyártói talán kétszer is meggondolják, hogy kockáztassanak-e vele úgy, hogy nem ők a Samsung.
-
sajtee
őstag
Ezt a topikot elolvasva inkább megyek és iszok egy pohár vizet, mert nem kicsit volt sok...
-
dz1989
senior tag
Esetenként lehet olyan céges vagy magán jellegű információk amit nem szerné az ember ha más nézegessen. Ha más nem, semmi közehozzá. Nem tartom egy baromságnak. Mindenkinek egyéni joga védeni a telefonját ha akarja. Volt van és lessz is aki fogja. Akkor már miért ne legyen könnyebb a dupla újlenyomat olvasóval. Még is nem egy olcsó valamiről beszélünk. Ez még nem hiszti.
-
.Szaki.
addikt
válasz
whatwhatwhat #117 üzenetére
Ha minden igaz igen, Samsung, de azt hiszem az LG-ről is szó volt.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
Parallaxis #115 üzenetére
Javíts ki ha tévedek, de samsung panelt fog használni az apple. Így talán inkább a samsung olja meg. És 99%, hogy nem lesz ilyen a 8asban. Na de tényleg javítsatok ki, mert annyira nem vagyok jártas a témában.
-
válasz
Parallaxis #114 üzenetére
Én biztosan nem tudom kiolvasni az adatokat, de biztos vagyok benne, hogy a világban vannak olyan emberek akik igen
Az én lányom már 21. éves, így ez a veszély nem fenyeget, amikor ő kicsi volt meg nem volt csak billentyűzár,
Bár nem értem mit keres egy ilyen drága telefon egy kis gyerek kezébe, biztosan van az a magasság ahol már nem éri el. mondjuk egy szekrény tetején...
Majd megszokom az ujjlenyomat olvasót, eddig nem tudtam, de a nóta8 majd rászokat
A virtuális home gombtól én is tartok....
-
Parallaxis
addikt
Szerintem ha valaki konkrétan adatlopásra megy, akkor állíthatsz be akármilyen ujjlenyomatot vagy jelszót, kiszedik az adattárolót és kinyerik azokat az adatokat amire szükség van...
Mivel az adatok kódolva vannak a belső tárterületen, így nem mész semmire, ha kiveszed a chip-et és megpróbálod kiolvasni.
csak néhány embernél mintha nem lenne élet ujjlenyomat olvasó nélkül
Látszik, hogy nincs kisgyermek a családodban
A fiunk matatási szenvedélyének kizárólag a biometrikus azonosítás szab határt, minden mást kifigyelEgyébként én fizetésre is használom a készüléket és itt alapvető követelmény (nálam) a biometrikus beléptetés.
Mellesleg a fizikai home gomb megszüntetése a kávamentesítési divathóbortból az oka, hogy hátra került az ujjlenyomat szenzor, amivel nem nagyon tudok megbékélni (S8-on is sokan szívnak a virtuális home-gomb miatt).
-
joey04
titán
válasz
whatwhatwhat #112 üzenetére
én elvagyok mindkettővel. ios-t preferálom de időnként legalább pár hónapra át szoktam nézni. most is nagyon várom az új nótát, de mivel az spen annyira nem nyűgöz le, ezért ha csak annyi lesz a plusz, hogy + 0,1" meg cerka, akkor lehet s8 plus lesz inkább.
-
whatwhatwhat
aktív tag
-
-
Nekem volt iPhone 5s megvettem egyik nap délelőtt 190.000ft-ért és még aznap délután eladtam 155.000ft-ért csak hogy megszabaduljak tőle, azóta, nem gondolkodom csak androidba. Volt sima S, s2,s3,s4,s5, és ezután lett note 4, de már nem szeretnék újra S szériát, számomra mindenben több a Note, nem is tudom mit vennék ha valami oknál fogva nem tudnám megvenni a note 8-at, valószínű hogy akkor az s8+ lenne, de nagyon nem szeretném. Így marad a remény, hogy meglesz a zázázu érzés, ha kijön a note8
-
Látnok
aktív tag
Valóban. És valljuk be igaza is van, valóban nincs tökéletes helyen az a gomb. Kíváncsi leszek mikor oldják meg a kijelzőbe helyezést.
Természetesen ezt a hibát leszámítva biztosan szuper lesz a készülék, azonban ez sokaknál fájó pont. Ha az apple is oda teszi, az is fájó pont lesz, ha a Blackberry akkor pedig az is (de írhatnám a Windowst is akár) , szóval ez nem a samsung, vagy a droid miatt mondják sokan.
Ennek ellenére sokan várják ezt a készüléket, mert ez valóban kicsit más, és talán jobb is köszönhetően a pennek is.
-
válasz
whatwhatwhat #106 üzenetére
Ez jóvóóót
-
vodrosjozsi
addikt
vicc ami itt megy, komolyan mondom..
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
<Lacy85> #103 üzenetére
És mennyit látok az értesítésben? 2 sort egy email-ből?
És spotify-ban hogyan váltok zenét feoldás nélkül áruld már el nekem! Azt leszámítva, hogy jobbra balra tudsz lépkedni?!
És napi másfél perc az nem havi háromnegyed óra? Az évi nemtommennyi és így tovább...
Jézusom emberek, nem érzitek magatokat kicsit nagyon a seggemben?? Lassan el kell mesélnem itt az élettörténetemet, mert mindenbe bele akartok kötni. -
whatwhatwhat
aktív tag
Előszöris, de, van aki feloldja kocsiban ujjlenyomattal. Törődj bele.
Másodszor: hagyjuk már ezt a balesetveszélyes sz*rságot már bocsánat! Rádiót nem szoktad kezelni a kocsiban? Klímát? Ablakot lehúzni? Akkor mivan ezzel, hogy az ablakozhoz rakott telefont nem lehet??? Az van ehhez a legjobb helyen az összes közül, mert fél szemmel még mindig látod az utat. És senki nem beszél arról, hogy elkezdesz sms-t írni. Szóval ezt fejezzük már be könyörgöm. Én max annyit csinálok rajta ilyenkor egyébként, hogy rápillantok milyen értesítés jött, vagy ha több utat ajánl őt közben a navigáció, akkor megnézem és kiválasztom a jobbat. Meg természetesen elindítom a navigációt, amit nyugodjatok meg ÁLLÓ helyzetben csinálok, legrosszabb esetben piros lámpánál. Na de a lényeg, hogy ilyenkor sem akarom kivenni a telefont a tartóból, sem beirogatni a kódot....
Harmadszor: a bluetoothos dolgot is hagyjuk már. NEM MINDENKINEK VAN A KOCSIJÁBAN BLUETOOTH. Nekem sincs. NFC tag-es dolog még egész jó lehet, de én személy szerint azt se tudnám használni, mert kapcsos tartóm van... Na de ez könnyebben orvosolható. Mondjuk szerencsére előlapis telefonom van, így nem kelll ezzel sem foglalkoznom...
-
<Lacy85>
addikt
válasz
whatwhatwhat #100 üzenetére
Ha ezt napi 20x csinálod, akkor kb. 40 másodpercet spórolsz naponta. Ha be vagy lassulva, akkor legyen 80.
Azt a másfél percet mennyivel hasznosabban el lehet tölteni.Főleg, hogy a leírtak feléhez fel sem kell oldani a telefont. Csak megnyomod oldalt a gombot, és látod az értesítést, tudsz zenét váltani, stb. Fel se kell venni a telefont.
-
Látnok
aktív tag
Nem, senki nem akar fogást találni a semmin. Ez a te kényszerképzeted. Egyszerűen a legkényelmesebb elhelyezésű gombra válaszoltam, hogy nem feltétlen igaz minden helyzetre. És erre írtam egy példát.
Az én telefonom x idő eltelte után automatikusan lezár, ez az alap beállítás, ha beszállok a céges autóba nem old fel, és nekem sincs ilyen az eszembe, mert minek. na ekkor nincs jó helyen a hátsó gomb. Persze ettől lehet azt mondani, hogy dehogynem és mindenki aki mást mond az troll, de nem.......
-
Teljesen igazad van. Próbáltam már mindenféle zárat, köztük az ujjlenyomat olvasót is, igaz note 4-em van, azon még nem a legprofibb, de csak néhány feloldásig használtam, nem tudom megszokni, elég sokat nyomkodom a telefont, nekem nyűg az összes zár
Már nagyon várom a note8-at, akármilyen lesz, mindenképp lecserélem mostmár a note4-et, remélem azon majd megszokom a zárak valamelyikét
Új hozzászólás Aktív témák
ma Evan Blass az eddigi leginkább hivatalosnak tűnő, a sajnálatos ujjlenyomat-olvasó elhelyezkedést megerősítő renderképet közölt az e hónapban elstartoló phabletről.
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest