- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
babkukta
senior tag
Látom nem sikerült megérteni az írásomat
"De amúgy tényleg nem nagy előrelépésnek számít" - QHD-val 31 ezerről 37 ezer. 6000 pont. Azért nem nevezném annyira pici fejlődésnek
(#7) tjb007 Igen, vmi ilyesmit hiányoltam
Viszont nekem gyanús lesz, h ez a 8 mag nem az akksi időnek fog kedvezni.
(#8) Hobbbyt
majd lesz vmi
Igazából a G3at elnézve az S801 is elbír elég jól a QHD-val, de ez az S805 bőven elég lesz neki. A Samu meg amúgy is híres a csalásról, úgyhogy a saját processzorának a teljesítménye nem tudom mennyire mérvadó
-
babkukta
senior tag
Sok dolog itt nincs tisztázva, + lehet h picit félrevezető a táblázat. A helyzet az, h a Snapi 801el az a 36 ezer FHD felbontáson annyi, még az S805el a 37 ezer QHD felbontás mellett van. Hozzátenném, a G3 QHD-val S801el 31 ezer körüli Antutuval bír, tehát igen, van bőven előrelépés az S801hez képest. A másik nem tisztázott infó, h az Exynos milyen felbontás mellett ütötte ezt az eredményt? Tehát sok hiányos dolog van még itt, amitől nem látni a teljes képet az S805el kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest