- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #110 üzenetére
Furcsán fog hangzani, de ezeket anno nyugtató helyett használtam, mert az iskola nem fárasztott le annyira szellemileg, hogy el tudjak este aludni. Elég volt egy-másfél óra koncentrálás, stressz nélküli "tiszta agymunka" lefekvés előtt, és nem tudott pörögni az agyam az aznap történt fölösleges dolgokon, amikor becsuktam a szemem. Kipihenten tudtam felkelni 5:30-kor.
Annyi mellékhatása lett ezeknek a "drogoknak", meg a sok "módosult tudatállapotnak" hogy hiper-érzékeny maradtam a perifériás látóteremben történő gyors mozgásokra, a legapróbb kép akadást egy "minden honnan jövő, lereagálhatatlan támadásnak" veszi az agyam, ebből kifolyólag lettek "fura" igényeim a PC-s játékokkal, hardverekkel kapcsolatban.
Én sem a "szórakozás" miatt használtam ezeket.
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #106 üzenetére
Valahol a két véglet között van az igazság, de jóval közelebb a GLQuake-hez, mint a repkedő púderfelhőhöz, meg a szálanként mozgó, színes Vileda-felmosó-imitációhoz
Egy jó AI-t tegyenek a GPU-ra ezek helyett, amitől nem marad idő bámészkodni, csak örülsz ha életben maradsz.
-
törölt tag
Ez egy nagyon tanulságos videó: ~200%-ra túl van tolva minden effekt. Amiket egy ilyen játékban egytől egyig ki is kapcsolnék, le minimalizálnék, azért, hogy folyamatosan lássam az ellent, ne zavarjon.
Ez így mókusvakítás, ami miatt kell alá a GPU erő, az pont hogy akadályozza a játékost, ezek tennék szükségessé hogy még erősebb VGA-t tegyek alá?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest