- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
"Mikrolagokról beszélünk?! Ez évek óta az AMD-nél tapasztalható kőkeményen."
Igen, pl GTA V alatt. Amúgy egy hónapja van piacon a Ryzen...
"Én még mindig látok olyan tesztet ahol 20% gyorsabba a 7700K mint az AMD új processzora."
S ebből mi következik? Ellenkezőjére is lehet példát találni, pont annyit ér. Én nem mondtam, hogy általánosan mindig jobb a Ryzen.
"7700K nem programozó vásárol, hanem GAMER! Eszem ágába nem jutna GAMER gépet építeni AMD CPU-ból, még most sem."
Ez a te véleményed. Játékra simán jó lehet a Ryzen is, attól függ mivel játszol. Egyébként hogy jönnek ide a programozók, ők miért nem vehetnek 7700K-t?
"VEGA-ról meg ne is beszéljünk, paraszt vakítás felsőfokon, nyilván ezt csak a hülye nvidia tulajok látják így, azért van tized annyi az AMD árbevétele..."
Akkor én is hülye NV tulaj vagyok.
-
Kansas
addikt
Ahogy az egyik YT videóban mondta a tesztelő: a Ryzen nem annyival rosszabb játékokban egy 7700K-nál, amennyivel a 7700K rosszabb minden másban.
A Vega teljesítményéről meg te sem tudsz lófingot sem, de már temeted...Ha neked nem kell AMD, az a te dolgod, senki se kényszerít rá hogy megvedd. De mondva csinált faszságokkal ne győzködj másokat pls. nekik meg lehet hogy épp az a jobb, és ehhez nem kell sok, csak annyi, hogy más játékokkal játszik, esetleg nem akar kib*ni az ablakon extra 40-50e Ft-t a Gsync-es monitorra és így már pl egy RX 470/480 sokkal költséghatékonyabb egy 1060-nál, de még a 1070-nél is, ha csak nem 120 Hz fölötti a monitora. És ezek még csak a játékkal összefüggő szempontok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest