- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
válasz
#20691712 #228 üzenetére
Nem sajna, hihetetlenül hangzik.
Sok VirtualBox-ot hsználok.
Nem is értettem amúgy, de 4 virtualbox darabonként 2 vCPUval a melóhelyi i7es 4/8-as gépem iszonyatosan megfogta, ezt a szerencsétlen fx8350-öt nem. RAM mind a kettőben azonos, OP rendszer is. VMek ugyanazok.Kielemezni nem tudtam eddig, arra nem volt időm.
Az a fura, hogy az egyik egy kb fele annyiba kerülő gép (VGAt nem számítva, az fxben van egy rx480, a melóhelyiben egy alsókategóriás Nvidia) ilyen felhasználásban nem fekszik meg, a drágább meg képes izzadni alatta.Én is nagyon furcsáltam, mert már rég cseréltem volna akár egy 2x ennyibe kerülő i7re is, de feleslegesen nem költöm a pénzt.
Nagyon jó az i7es benti gép, de ez valahogy nem tetszik neki
-
Ragnar_
addikt
válasz
#20691712 #222 üzenetére
Leírom akkor mégegyszer, hogy R5 1600 az játékokban kb. R7 teljesítmény nyócvané, ha neked kell az a 20%+ FPS hajrá ott az i7 7700k, én veszek rajta ramot, meg várom, hogy végre 8+ szálra legyenek optimalizálva a játékok, ott a +2c/4t jól jöhet, így gondoltam, hogy alternatíva nem úgy, hogy gyorsabb lesz. Előzetes tesztek alapján ott van gond ahol 4 szálat használ a program, ott lemaradhat az R5 még az i5höz képest is, de really 4 szál 2017-ben ? Azt a programot messziről elkerülöm.
-
válasz
#20691712 #222 üzenetére
Pedig igaza van. 1600X durva lesz: 6 mag, 12 szál vs 4 mag 8 szál. Sok játékban egy szinten lesznek, ha a Ryzen órajele alacsonyabb is, és a minimum fps-ekben akár még jobb is lehet az AMD megoldása!
4/8-cas Ryzen mondjuk engem se érdekelne, de jó árazással az is meg fogja érni sokaknak.
Jack@l: Wow! Ezt még nem láttam, köszi!!!
-
füles_
őstag
válasz
#20691712 #222 üzenetére
Az R5 1600/X miért ne lehetne alternatíva a 7700K-nak? Még így is processzormagbeli előnyben lesz a Ryzen az i7-hez képest. Ahova nem kell 8 mag, csak 4 vagy 6 is elég ott ugyanolyan gyors lesz az R5, mint az R7. (az az i7 csak 4 magos) Azt is merem állítani, hogy a 4c/8t R5 4 GHz-cen is kompetitív lesz a 7700K ellen.
Ezt nem tudom láttad-e.
-
X Factor
addikt
válasz
#20691712 #87 üzenetére
Hat nem tudom te milyen autodesk cuccot hasznalsz
idézet tőlem: maya/softimage/mudbox
Nem én használom, csak üzemeltetem, de Így nap mint nap találkozom az autodesk hülyeségeivel.
Oh nap, mint nap küzdök különböző nyavalyákkal, alig várom h. a modellezők úgy döntsenek h. mégis megtanulják a blender-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest