- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
Nyilván mondod te.
Én meg azt mondod hogy 165Hz monitorommal a 120-165FPS is észre veszem, amihez egy 1080OC szolgáltatja az erőt.(#190) UnSkilleD tudnád mennyi AMD procim volt meg Radeon kártyám nem így gondolnád.... az elmúlt pár évben is volt dolgom AMD-vel, mert egy két kollégámnak illetve kevésbé tehetős embereknek belépő szintre azt ajánlom, rengeteg gépet összeraktam már, és vannak róla tapasztaltaim, sajnos csak negatív.
Ez miatt nem is kínzom magam vele...(#200) Yutani Ha itt 1080 szint lesz a DOOM-ban akkor ahogy írtad az már rég rossz...
-
ÁdiBá
veterán
Itt nincs mondva csinált f@szság, olvass már utána, csak a fényezés megy hetek óta, így az AMD úgy az AMD. Azt mivel lett jobb?
Semmivel öcsém, jó ha tud annyit játékba mint egy 7700K, a kártyáról meg még senki nem tud semmit, csak jönnek az ilyen *future dolgok hogy milyen kemény lesz.
Nem érzed magad átverve?!
Nem kell itt szórakozni a reklámmal meg a tököm tudja mikkel, le kell rakni az asztalra egy értelmes VGA, és kész. Gsync meg ne keverjük ide, mert ez messze jobb bárminél, csak ki kell fizetni az árát.
Szerintem itt már nagyobb lesz a füstje mint a lángja a kártyát illetően... -
ÁdiBá
veterán
Most komolyan?!
Mikrolagokról beszélünk?! Ez évek óta az AMD-nél tapasztalható kőkeményen.
Én még mindig látok olyan tesztet ahol 20% gyorsabba a 7700K mint az AMD új processzora.
7700K nem programozó vásárol, hanem GAMER!
Eszem ágába nem jutna GAMER gépet építeni AMD CPU-ból, még most sem.
VEGA-ról meg ne is beszéljünk, paraszt vakítás felsőfokon, nyilván ezt csak a hülye nvidia tulajok látják így, azért van tized annyi az AMD árbevétele...
Úgy hogy én nem értek veletek egyet... nekem nem alternatíva az AMD. -
ÁdiBá
veterán
Mutassátok már meg be a kártyát, az Isten áldja meg az AMD...
A rizsa megy már össze-vissza a kártya meg még mindig sehol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elden Ring
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Nintendo Switch 2
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ford topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest