- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Tavaly vettem végre magamnak egy TV-t, no de nem azért hogy tv műsorokat nézzek rajta. Filmeket nézek 40"-os tv-n idehaza és sorozatokat. Nekem arra kell, műsorokat a család többi tagja néz csak rajta. A régebbi FHD TV került rá a számítógépemre.
A 4K-ról: többen leírták már (ezért külön köszönet nekik is), hogy valódi 4K tartalom még nincs rá. Helyette viszont van a készüléknek néhány igen kellemes képessége, miszerint pl. a rendes HD adásokat felskálázza így javítva a képminőséget, továbbá a színei is érezhetően jobbak a 4K tévének. Ugyanez vonatkozik a streamelt filmekre is, melyeket előszeretettel nézel rajtuk. Ha pedig rákötöm a gépem, akkor már a HDR-t is ki tudom rajta használni. Szóval én ezért vettem ilyet.(#112) deja vu": Tehát ha a Volta ellen megy akkor ráver 40-50%-ot a Pascal-ra?" - Ezt a mantrát is te kezdted el, de már annyira rápörögtél a témára, hogy észre sem veszed hogy saját magadra hivatkozol.
Elképesztő milyen nem létező elvárásokat támasztotok egy meg sem jelent termékkel szemben, csak azért mert AMD.
-
Raymond
titán
Ez 2017-re egy gyakorlatilag lenyegtelen kerdes lett. Ha veszel TV-t akkor mondjuk leginkabb azert hogy ertelmes meretben tudd nezni amit akarsz. Az aranytalanul magas arak a 65" termekenel kezdodnek, az 55" meg mindig nincs elszallva a kisebbekhez kepest. Az 55" + kategoriaban pedig mar a termekek kb. 80% csak 4K, ha van FullHD azok meg regebbi raktaron maradt modellek. Kisebb, mondjuk a 46"-nal (vagy eppen tenyleg "kicsi" 40"-nal) kezdesz ott meg talasz tobb FullHD-t, de a 4K arany itt is mar ket harmad vagy felette es a lenyeg hogy nem sporolsz gyakorlatilag semmit ha 4K helyett FullHD-t veszel. Tehat igy 2017-ben megveszed a 4K TV-t es azt fogyasztasz rajta ami van, fuggetlenul attol hogy SD, HD, FHD vagy eppen 4K a tartalom.
-
Most sincs, nekem is az van. Szinte csak játékra használható. talán az Xbox scorpio hoz értelmet ilyen szinten neki,mert Én is azt a nézetet vallom , mint Raysen,ennyit nem adok 4K képes kártyára. max 100K VGA ra, pár évente.Talán a konzolok előbb elhozzák elérhető szintre ezt, főleg, hogy azok TV hez vannak tervezve igazából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Parfüm topik
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest