Új hozzászólás Aktív témák
-
rickenbacker
csendes tag
Mivel lehet több a BB droidon, mint más droid?
Na lássuk csak (szubjektív):
- HUB (más, mint BB10-en, de közelít hozzá.) --> lehet más droidon is
- Launcher (Én szeretem azt, ahogy működik, a gesztusok hiányoznak, ha más droid van a kezemben) --> lehet más droidon is
- Picture PW (bármikor szinte odanézés nélkül nyitható, mégis biztonságos) --> csak BB10-en és PRIV-en van egyelőre tudtommal.
- Support plusz frissítés --> másnál is van, de megy vele az összes BB app rögtön
- Keyboard (érintő + fizikai) (mindkettőt használom, megvan a maga haszna, szeretem) --> az érintő lehet más droidon isHirtelen ennyi. Nem tom, hogy rá akarok-e menni egy DTEK60-ra a fizikai billentyűzet hiánya miatt, de gyanítom, hogy adok neki egy esélyt.
Egy vitathatatlan tény: a PRIV az első droidos telefonom, amit nem cseréltem le / adtam el 3 hónap után. Csak egy BB10 hiányzik róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest