Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
Elegendő lett volna a FHD is és akkor még tovább bírná az akksi.
-
Mercel
senior tag
válasz
Crafter32 #39 üzenetére
Az nem egy kis vita volt...
Az a teszt azon ritka esetek egyike volt amikor úgy éreztem, hogy a Mobilaréna eltalálta a szarva között a tőgyét.
Pedig Bog vagy Bocha jegyezte a cikket, úgyhogy pláne nem értettem a dolgot.De a múltkor valami nagyon nemokos már azzal jött, hogy ezt a biztonság - bullshitet is hagyni kéne már, kit érdekel.
-
Mercel
senior tag
Az már volt, hogy ez csak egy átmatricázott Alcatel és semmit nem tud amit valamelyik kínai szutyok ne tudna ötször jobban harmadennyiért?
-
válasz
rickenbacker #52 üzenetére
Picture Password mikor lehet "odanézés nélkül nyitni?"
Világosíts fel légyszíves!
-
rickenbacker
csendes tag
Mivel lehet több a BB droidon, mint más droid?
Na lássuk csak (szubjektív):
- HUB (más, mint BB10-en, de közelít hozzá.) --> lehet más droidon is
- Launcher (Én szeretem azt, ahogy működik, a gesztusok hiányoznak, ha más droid van a kezemben) --> lehet más droidon is
- Picture PW (bármikor szinte odanézés nélkül nyitható, mégis biztonságos) --> csak BB10-en és PRIV-en van egyelőre tudtommal.
- Support plusz frissítés --> másnál is van, de megy vele az összes BB app rögtön
- Keyboard (érintő + fizikai) (mindkettőt használom, megvan a maga haszna, szeretem) --> az érintő lehet más droidon isHirtelen ennyi. Nem tom, hogy rá akarok-e menni egy DTEK60-ra a fizikai billentyűzet hiánya miatt, de gyanítom, hogy adok neki egy esélyt.
Egy vitathatatlan tény: a PRIV az első droidos telefonom, amit nem cseréltem le / adtam el 3 hónap után. Csak egy BB10 hiányzik róla.
-
macskea
őstag
válasz
gixxer-tomee #40 üzenetére
Magas röptű a vita látom.
-
jacis
nagyúr
válasz
Crafter32 #39 üzenetére
Használtam a HUB-ot droidon és BBOS10-en is. A HUb egy másik rendszer előnye volt ami a droid elveivel pont szembe megy. Így pont hogy egy haszontalan valami lett aminek nulla hozzáadott értéke van. BBOS10-en ahogy működött egy álom volt és ha lenne BBOS10-es telefonjuk és lenne rá az a 10 app amit használok simán azt vennék.
-
Crafter32
őstag
Nexust sem választ mindenki.
(#31) jacis : Ez ellen nem tudok vitázni, mert nem próbáltam. Androidon milyen pluszt jelentenek a BB programok nem tudom, de a HUB stb nem hiszem, hogy teljesen hülyeség lenne.
DTEK50-nél is ezen volt egy kis vita, hogy semmilyen pluszt nem ad. MA szerint pedig teljesen ingyenesen fut más androidon is, így a DTEK felár nem indokolt. BB szerint nem fut ingyenesen.
-
Matada2.3
veterán
A többiekhez képest ilyen felszereltséggel nem is tűnik annyira soknak az ára. Talán ez fogja picit ezt a koprodukciót sikerre vinni?
-
Bakus
tag
Priv-em van és legalább havi egy biztonsági frissités érkezik az androidhoz, szerintem ez más gyártónál nem létezik.
-
Bukta01
csendes tag
Pedig a képen igenis megerősítik a kijelzős infókat. Jobb felső sarok. 😃
-
Szilofon
aktív tag
Jellegtelen tucat Kínai feeling
-
pit stop
addikt
Korrekt ára lett, szerintem ha korábban jön talán a döntés is más lett volna cégnél.
Bevezető ár után nagyon jó vezető lesz, de így is elgondolkodtató.
Tesztet várom -
-
B-Clone
aktív tag
válasz
gixxer-tomee #22 üzenetére
Ha nem értesz hozzá miért írsz blődségeket ?
-
Sinesol
veterán
Jesszus, ez aztán ritka ronda, mi ez a szappantartó design?
Úgy néz ki mint valami 50dolcsis random kinai teló... -
fornettisuti
veterán
Nicsak egy ujabb Alcatel😊
-
gixxer-tomee
aktív tag
Ennyiért túl semmilyen. 12 egytucat.. 100-at adnék érte talán.
jacis: Tippelhetsz.. Zéró vagy 0. Szabadon választott.
-
izmike
tag
Sajnos pont az árazás ami miatt itt tart a BB. Mondom ezt úgy, hogy nem egy BB telefonom volt.
-
H.Istvan25
senior tag
BB normális áron? Ezt is megértük?
-
xmaas
őstag
180 korul eleg korrekt nyito ar ha azt veszuk szamitasban hogy az iden osszes csucskategorias keszulek a tobbi gyartotol boven 200 folott nyitot .
Es ne jojjetek nekem nyolc plusz het es hasonlo keszulekkel amit bivalybasznadrol kell behozatni mert nem ugyan az a kategoria ,az egy dolog hogy joval olcsobbak meg eros hardver csak amikor itthoni szervizhalozat is kene meg fizetni kellene artiszjus dijakat meg 27% afa es miegymas akkor mar egybol annyiba kerulne a jo aras azsiabol behozott "olcso" keszulek is mint barmelyik itthon vasarolt csucskeszulek
-
-
Sebhelyes
senior tag
Ez is valamelyik Alcatel Idolnak felel meg hardverben?
-
-
Nem rossz az a vas alatta.
Én várom a higanyt továbbra is. Tapsi nem kell. -
Dominó85
addikt
A BB biztonság extrái amit androidba is átültetett, android fronton már a MIUI V5 alatt mind léteztek. Én azért nem szállnék el a BB-től annyira. No meg amint Google-t lát a telefon, máris baxhatja mindenki azt a sok BB védelmet...
Duliee
Az hogy a Sony-nál elmentek otthonról vagy otthon elgurult a gyógyszer évekkel ezelőtt, nehogy már indokolja egy BB túlárazását. Egyszerű a mai világban a képlet: csúcshardver (hahaha, meddig is?) = indokolatlanul magas árÉs vak, aki nem látja be, hogy a OnePlus és még egy-két fehér holló a kivétel, ahol nem +100eFt-val nyúlják le az embert...
-
Ez még mindig nem a DTEK 50 utóda, két különálló termék.
@Dominó85: Amikor egy Xperia 260, akkor 180 ezerért ez elég jó szerintem
-
B-Clone
aktív tag
Miért lenne szar ? Nem értem... Semmivel sem drágább mint a hasonló tudású telefonok. OP3-at meg ne vegyük ide, egyrészt mert az egy puszta marketing fogás és erősen kétlem, hogy a gyártónak bármi haszna lenne belőle, másrészt meg szoftveres tekintetben és szolgáltatásokban a Blackberry Oneplust eszik reggelire egy kis ketchuppal meg majonézzel.
Aki tisztában van vele, hogy milyen extrákat nyújt a BB és szüksége is van rá/szereti őket annak nem drága. -
embe
nagyúr
Persze kínai telefonokkal összehasonlítva drága. De pl. ehhez a Sonyhoz hasonlítva a maga 240-es árával..... már nem tűnik olyan drágának.
Kérdés, hogy ez mennyire lesz kínai, illetve a BB hamár a nevét adta hozzá, mennyire lesz topon a support terén. -
icezozo
addikt
az ára viszont visszataszító
-
judas13
addikt
A név kötelez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest