- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
->Raizen<- #11 üzenetére
Nem az, hogy kardoskodok mellette, csak sosem ertettem azt a hozzaallast, hogy ha nekem haszontalan, akkor az kategorikusan ertelmetlen. Van, akinek erre van igenye. Pl azsiaban eleg komoly szubkulturaja van ennek is, csakugy, mint kb akarmi masnak, ami szamunkra semmiseg, ott hajlamosak tokelyre fejleszteni, az akarmit. De barmit. Ez azt is jelenti, hogy oriasi felvasarlopiac all rendelkezesre, amire (mint az latszik) erdemes epiteni. Hogy hosszutavon milyet megy, az mas kerdes, majd a piac eldonti. De nem veletlen alltak ebbe bele a gyartok.
Szoval en reszemrol el is engedem a kerdest, nem en vagyok a celkozonsege ennek (sem), sima mezei Apple user vagyok, egy jatek van telepitve (az is azert, mert kb ingyen volt
), de tenyleg nemhogy mobilgamer nem vagyok, jatszani sem jatszom.
-
moleculez
veterán
válasz
->Raizen<- #1 üzenetére
Olvass vissza pár ilyen topikba, meg lett tárgyalva párszor. Tl, dr: van létjogosultsága a kategóriának, csak rétegigény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest