Új hozzászólás Aktív témák
-
exedoc
senior tag
Egy kamera hátul? Há miez? Naffosh.
-
törölt tag
Hát ez valami nagyon undorító lett..
-
moleculez
veterán
válasz
->Raizen<- #11 üzenetére
Nem az, hogy kardoskodok mellette, csak sosem ertettem azt a hozzaallast, hogy ha nekem haszontalan, akkor az kategorikusan ertelmetlen. Van, akinek erre van igenye. Pl azsiaban eleg komoly szubkulturaja van ennek is, csakugy, mint kb akarmi masnak, ami szamunkra semmiseg, ott hajlamosak tokelyre fejleszteni, az akarmit. De barmit. Ez azt is jelenti, hogy oriasi felvasarlopiac all rendelkezesre, amire (mint az latszik) erdemes epiteni. Hogy hosszutavon milyet megy, az mas kerdes, majd a piac eldonti. De nem veletlen alltak ebbe bele a gyartok.
Szoval en reszemrol el is engedem a kerdest, nem en vagyok a celkozonsege ennek (sem), sima mezei Apple user vagyok, egy jatek van telepitve (az is azert, mert kb ingyen volt
), de tenyleg nemhogy mobilgamer nem vagyok, jatszani sem jatszom.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
moleculez #10 üzenetére
Nagyon kardoskodsz gamer mobilok mellett holott olyan vekony reteget erdekel hogy az gyakorlatilag statisztikaban sem kimutathato. Szamomra felegesen tulcicomazott, tele van pakolva feleslegesen sok rammal, es vastag is hala az olyan modelleknek amiknek aktiv a hutese is. Ertelme nincs de vegye az akinek erre all fel.
-
moleculez
veterán
válasz
RetepNyaraB #9 üzenetére
De ugyanugy megbeszeltuk azt is 100x, hogy hogy a Not 9 mas liga, nem megfelelo osszehasnltasi alap.Elfut rajta minden oda vissza, nem arrol van szo, de az nem gamer mobil. Igaz ebben a szcenaban en csak a ROG Phonet tudom komolyan venni, a tobbi, mint pl ez is csak probalkozas. Kerhetunk az MA-tol egy "hogyan ertelmezzuk a gamer mobilokat GYIK"-cikket?
-
Igazából ezek egyedi megjelenésű, "common" csúcstelefonok.
Ennek megfelelően 2018 végén elvárom a jó minőségű, többkamerás rendszert, vízállóságot, B20-at. Az, hogy vízhűtés, sztereó hangszóró, nagy akksi, búg-b@szik-csiripel, már a tortahab, amiért akár felár is jöhet, HA az alapok stimmelnek.
Itt jelenleg a Xiaomi, meg úgy látom ez is kicsit vérzik. A Razer egész ügyes, Asusról nem láttam még tesztet, de az horror drága is legalább, miközben mondjuk egy note 9 produktivitásban megeszi. -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #6 üzenetére
(x)
-
tibcsi0407
félisten
Az X-nek jobban örültem volna.
-
hemaka
nagyúr
Gamer mobil, komoly.
-
moleculez
veterán
válasz
->Raizen<- #1 üzenetére
Olvass vissza pár ilyen topikba, meg lett tárgyalva párszor. Tl, dr: van létjogosultsága a kategóriának, csak rétegigény.
-
ambination
tag
Maradok a Huawei Mate 20x-nél,csak jöjjön már a gamepadom hozzá😎
-
->Raizen<-
veterán
A8 2018 is futtat mindent minek ez a gamer telo kategoria?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest