- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Hirdetés: Eladó alkatrészek, félkonfigok, ...stb. retro is
zuhi_ értékelést adott korpaattila számára:
Kb. 1 hónap után jelzi, hogy az általam (nfs carbon alatt is, mert ehhez keresett agp-set) tesztelt 20 éves videokártya (ti4200) nem működik megfelelően...
Ráadásul még a hűtését is lecserélte egy általa leírt régi processzor hűtőre. Biztos profi munka egy (saját bevallása szerint is) lelkes amatőrtől és biztos jogos a negatív értékelésem ezek után...[Az értékelést a körülmények miatt negatívról semlegesre módosítottam - admin.]
korpaattila értékelést adott zuhi_ számára:
Hibás terméket kaptam, kompenzáció nulla. Igaz eltelt egy bizonyos idő mire kiderült, hogy mi a baj a termékkel, meg addigra két számítógépet is tönkretett mire megbizonyosodtam róla, hogy az eladó által küldött termék zárlatos.
Mindenki hibázhat, de illik kompenzálni! Nem akarok ellene fordítani senkit, ettől függetlenül korrekt eladó lehet, csak most ez nem jött össze! A minimum egy bocsánat lett volna, ehelyett csak azt kaptam meg, hogy amatőr vagyok!Pozitívum:A csomagküldést előre utalással intéztük és nagyon gyorsan nálam volt a csomag![Az értékelést a körülmények miatt negatívról semlegesre módosítottam - admin.]
Aktív témák
-
zuhi_
senior tag
válasz
korpaattila #2 üzenetére
miért tiltanálak le? írogass még nekem ilyen szépeket, mint eddig.
idézem, hogy lássa mindenki: "Egy igazi kistílű, arrogáns kis faszfej vagy! Remélem ez volt az utolsó értékelés amit írtál! A karma majd reméljük lerendez és te is megtapasztalod milyen ez amikor valaki akkora here, mint te!"
Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest