- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Netfone
-
Hirdetés: Gigabyte gtx 1060 3gb oc
patkányevő értékelést adott dvdee számára:
A két megbeszélt időpontból az első alkalommal nem jött el, a második alkalommal pedig rengeteget késett. Az írott kommunikáció részéről pontatlan, ezért is nem derült ki számomra időben, (így ez az én hibám is), hogy a kért 50 ezer forintot lealkudta, és csak 46 ezret hozott el. Mivel nem őrizgetni kívántam a kártyát, belementem.
Elmondta, hogy pont most ment tönkre a kártyája, ezért keres egy másikat. Aznap este 3 órával később már meg is volt hirdetve a kártya 56 ezer forintért, a lírásban pedig azt írta, hogy a kártya első tulajdonostól van, pedig tudta, hogy én voltam a második tulajdonosa a kártyának.
Nem hiszem hogy probléma lenne a seftelés, de a vásárlók félretájékoztatása, a fórumtársaknak való füllentések, és az egyébként sem túl megbízható hozzáállás miatt éreztem úgy, hogy negatív értékelést kell adnom, hiszen az ilyen partnerek elkerülése miatt is használjuk sokan évek óta ezt az oldalt más apróhirdető oldalak helyett.
Sem eladóként, sem vásárlóként nem ajánlom.dvdee értékelést adott patkányevő számára:
MINDEN RENDBEN VOLT AJÁNLOTT-
Aktív témák
-
Sajnálom hogy még az üzenetváltásaidat sem olvasod el rendesen, és ezért én vagyok a hibás hogy egyáltalán megvettem tőled, és másnap érkeztem hozzád, majd azt sem értetted amit mondtam.Ezért negatívot adsz. Érdekes figura vagy
Aktív témák
- LEGO klub
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- Spórolós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest