- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Hirdetés: Gigabyte gtx 1060 3gb oc
patkányevő értékelést adott dvdee számára:
A két megbeszélt időpontból az első alkalommal nem jött el, a második alkalommal pedig rengeteget késett. Az írott kommunikáció részéről pontatlan, ezért is nem derült ki számomra időben, (így ez az én hibám is), hogy a kért 50 ezer forintot lealkudta, és csak 46 ezret hozott el. Mivel nem őrizgetni kívántam a kártyát, belementem.
Elmondta, hogy pont most ment tönkre a kártyája, ezért keres egy másikat. Aznap este 3 órával később már meg is volt hirdetve a kártya 56 ezer forintért, a lírásban pedig azt írta, hogy a kártya első tulajdonostól van, pedig tudta, hogy én voltam a második tulajdonosa a kártyának.
Nem hiszem hogy probléma lenne a seftelés, de a vásárlók félretájékoztatása, a fórumtársaknak való füllentések, és az egyébként sem túl megbízható hozzáállás miatt éreztem úgy, hogy negatív értékelést kell adnom, hiszen az ilyen partnerek elkerülése miatt is használjuk sokan évek óta ezt az oldalt más apróhirdető oldalak helyett.
Sem eladóként, sem vásárlóként nem ajánlom.dvdee értékelést adott patkányevő számára:
MINDEN RENDBEN VOLT AJÁNLOTT-
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest