- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
A teszt topikja itt található: [Re:] Vernee Apollo Lite - maximális minimalizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
robull5
csendes tag
válasz
beyruth82 #217 üzenetére
Jól mondja Beyruth. Ha a sima helyzetet nézem, kell egy telefon, amin lehet telefonálni és internetezni!. Nos az összes többi kiegészítő zene, film, fényképező, kamera, meg még vagy több tíz funkció csak a hab a tortán. Az okostelefon lényege, hogy a Net bárhol elérhető legyen, mert úgye ezt nyomogatja folyamatosan az ember. Lényeges lehet szerintem és fontos dolog (lte800) (bár pár napja azt se tudtam, hogy eszik vagy isszák ezt a dolgot
azt hogy nem a legszebb képet csinálja az egy dolog, dehát nemis fényképezőgépet veszünk
Az akksi már más tészta az ugyanúgy fontos, mert ha az "nincs" akkor az összes többi elmarad...Ha meg csak telefonálásra kellene telefon, egy egyszerű nyomógombos Nokia 2 colos kijelzőjű 10 nap készenléti idővel elég is lenne
Kompromisszumot kell kötni, akárcsak egy autóvásárlásnál. Jó is legyen, olcsó keveset fogyasszon legyen benne légkondi etc. Olyan nincs, de vannak megoldások
Én az Apollo és XRN3 Pro között vacillálok, de az Apollo mellett döntök szerintem, de most elfogyott.
-
robull5
csendes tag
Laikus kérdésem, hogy jól látom-e a dolgot.A Xiaomi Redmi Note 3-nál az alsó "műanyag" részben vannak a gombok akárcsak a Galaxy S Advancemben (a középső úgye itt még fizikai gomb) de ha jól láttam egy videón a használat során az Apollon Liten a "fekete alsó műanyag" csíkon felül van a 3 kezelő gomb, Nem mintha ez nem férne el az 5,5 colos kijelzőn, de gondolom akkor így mindig meg kell piszkálni, vagy feloldani a (malom
) gombot, ha elmegy a képernyőkímélő kvázi a képernyőt nyomjuk meg, nem a gombokat? (mármint a fekete csík feletti képernyőn található érintős gombokat) Bocsánat csak nekem ez újdonság.
-
robull5
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #176 üzenetére
Tibcsi jó megfigyelő, a B20-al kapcsolatban (mert úgye a Xiaomiban nincs)... Nagyon eddig nem is tudtam hogy van ez a Leeco meg sok L betűs márka (bár tudom hogy ez a régi Letv úgy már rémlik kicsit) Nos a B20 ha nem vagyok hyper-super városban akkor az mennyin muzsikál?, mert itt dobáloznak a Mhz-kel de egy átlag felhasználó ezt kevésbé érti, egy a lényeg pörögjön mint a villanyóra
http://mobilarena.hu/teszt/4g_lte_800mhz_b20_band20_frekvencia_magyarorszag/b20_800_mhz_lte.html
tehát ha nincs benne a B20 vagy B3 channel vagy mi akkor mennyin megy a gépezet kb? Én pl. ha vonatozok a Balatonnál vagy Fehérvár után vannak helyek hiába az M7 vonala a kis Telenoros mobilnetemen elapad még a "E" , "H" is -
robull5
csendes tag
Sziasztok. Örülök ennek az oldalnak. Én is 2 telefon közül szeretnék választani, mint láttam itt sokan mások. Az egyik a Xiaomi Redmi Note 3 Pro okostelefon 3/32-es a másik természetesen Vernee Apollo Lite. Elképesztő teljesítményűek.
Jelenleg egy Samsung Galaxy S advance-el nyomom. 0,5 Gb-os belső RAM gondolhatjátok... A Telenornál meg semmi okosat nem tudnak adni bár most a Huawei P8 Lite van akciósan, köszönhetően a P9-nek, de ezen felsorolt két készülékhez képest "évekre" van. Inkább ritkábban de erősebb telefont érdemes venni, csak legyen jó és tegye a dolgát (nem játékra és egyéb nyalánkságra kell) de ha már árba jó akkor legyen az erősebb
Kinek milyen tapasztalata van, egy esetleges "kínai" gyártói garancia, (bár ne kelljen alkalmazni) ha bármi van, mennyire hatékony idő és költségmentes
És már nagyon várom az Apollo tesztet, mikor lesz fent? Ha Apollo mellett döntenék, tud-e valaki erre való konkrét tokot, szilikont vagy lenyithatósat. Köszönöm Sayuarnak a linket, én a kimovilt ismertem "csak". Üdvözlettel Robi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest