Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• robull5

csendes tag

válasz beyruth82 #217 üzenetére

Jól mondja Beyruth. Ha a sima helyzetet nézem, kell egy telefon, amin lehet telefonálni és internetezni!. Nos az összes többi kiegészítő zene, film, fényképező, kamera, meg még vagy több tíz funkció csak a hab a tortán. Az okostelefon lényege, hogy a Net bárhol elérhető legyen, mert úgye ezt nyomogatja folyamatosan az ember. Lényeges lehet szerintem és fontos dolog (lte800) (bár pár napja azt se tudtam, hogy eszik vagy isszák ezt a dolgot :) azt hogy nem a legszebb képet csinálja az egy dolog, dehát nemis fényképezőgépet veszünk :) Az akksi már más tészta az ugyanúgy fontos, mert ha az "nincs" akkor az összes többi elmarad...Ha meg csak telefonálásra kellene telefon, egy egyszerű nyomógombos Nokia 2 colos kijelzőjű 10 nap készenléti idővel elég is lenne :) Kompromisszumot kell kötni, akárcsak egy autóvásárlásnál. Jó is legyen, olcsó keveset fogyasszon legyen benne légkondi etc. Olyan nincs, de vannak megoldások :) Én az Apollo és XRN3 Pro között vacillálok, de az Apollo mellett döntök szerintem, de most elfogyott.

• robull5

csendes tag

Laikus kérdésem, hogy jól látom-e a dolgot.A Xiaomi Redmi Note 3-nál az alsó "műanyag" részben vannak a gombok akárcsak a Galaxy S Advancemben (a középső úgye itt még fizikai gomb) de ha jól láttam egy videón a használat során az Apollon Liten a "fekete alsó műanyag" csíkon felül van a 3 kezelő gomb, Nem mintha ez nem férne el az 5,5 colos kijelzőn, de gondolom akkor így mindig meg kell piszkálni, vagy feloldani a (malom :) ) gombot, ha elmegy a képernyőkímélő kvázi a képernyőt nyomjuk meg, nem a gombokat? (mármint a fekete csík feletti képernyőn található érintős gombokat) Bocsánat csak nekem ez újdonság.

• robull5

csendes tag

válasz tibcsi0407 #176 üzenetére

Tibcsi jó megfigyelő, a B20-al kapcsolatban (mert úgye a Xiaomiban nincs)... Nagyon eddig nem is tudtam hogy van ez a Leeco meg sok L betűs márka (bár tudom hogy ez a régi Letv úgy már rémlik kicsit) Nos a B20 ha nem vagyok hyper-super városban akkor az mennyin muzsikál?, mert itt dobáloznak a Mhz-kel de egy átlag felhasználó ezt kevésbé érti, egy a lényeg pörögjön mint a villanyóra :) http://mobilarena.hu/teszt/4g_lte_800mhz_b20_band20_frekvencia_magyarorszag/b20_800_mhz_lte.html
    tehát ha nincs benne a B20 vagy B3 channel vagy mi akkor mennyin megy a gépezet kb? Én pl. ha vonatozok a Balatonnál vagy Fehérvár után vannak helyek hiába az M7 vonala a kis Telenoros mobilnetemen elapad még a "E" , "H" is :(

• robull5

csendes tag

Sziasztok. Örülök ennek az oldalnak. Én is 2 telefon közül szeretnék választani, mint láttam itt sokan mások. Az egyik a Xiaomi Redmi Note 3 Pro okostelefon 3/32-es a másik természetesen Vernee Apollo Lite. Elképesztő teljesítményűek. :) Jelenleg egy Samsung Galaxy S advance-el nyomom. 0,5 Gb-os belső RAM gondolhatjátok... A Telenornál meg semmi okosat nem tudnak adni bár most a Huawei P8 Lite van akciósan, köszönhetően a P9-nek, de ezen felsorolt két készülékhez képest "évekre" van. Inkább ritkábban de erősebb telefont érdemes venni, csak legyen jó és tegye a dolgát (nem játékra és egyéb nyalánkságra kell) de ha már árba jó akkor legyen az erősebb :) Kinek milyen tapasztalata van, egy esetleges "kínai" gyártói garancia, (bár ne kelljen alkalmazni) ha bármi van, mennyire hatékony idő és költségmentes :) És már nagyon várom az Apollo tesztet, mikor lesz fent? Ha Apollo mellett döntenék, tud-e valaki erre való konkrét tokot, szilikont vagy lenyithatósat. Köszönöm Sayuarnak a linket, én a kimovilt ismertem "csak". Üdvözlettel Robi

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés