- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
-
Mobilarena
A teszt topikja itt található: [Re:] Vernee Apollo Lite - maximális minimalizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha most kéne vásárolnom és nem vettem volna meg 3 hete az RN3Pro-t 75 ezerért(mert akkor még annyi volt a 3/32-es)én is erősen elgondolkoznák,hogy xiaomi vagy vernee mert a specifikációk rabja vagyok sajna de nem bántam meg,hogy ezt megvettem.Megfigyeltem a telefonhasználati szokásaim és rájöttem,hogy kameráját alig használom tényleg nagyon ritkán tehát ez már nem szempont nálam.Viszont hardveresen(nem játszom telón)nekem mindenre elég az RN3Pro.Szerintem ki sem használom az erejét.Akkor meg minek a plusz 1 giga ram meg a 10 mag?Üzemidőben viszont nagyon brutál a xiaomi.Nekem 12 órás kijelzőidők is kijönnek rendszeresen tegnap például 6 óra 48 percnél és 51%-nál raktam fel a töltőre tehát a 13 óra is meglett volna.Igaz ez wifis netezéssel de mobilnettel is megvan a 8 óra rendre.Azért ez nagyon durva.Vodafone-os vagyok tehát mindenhol megy a HSPA+ ami mobilnetes böngészésnél,facebook,stb semmivel sem lassabb mint a 4G tehát nekem nem fáj a 800 mhz hiánya.Viszont az eustockos magyar romom miatt a telóm soha nem fog frissülni marad a lolipopp és a miui 7 amig csak használom a telót de mivel villámgyors és bugmentes és teljesen magyar nyelvű a rom így ez sem hátrány.M indenesetre érdemes megvárni a tesztjét és utána rágódni a dolgokon.
-
Bjorngolf
tag
No a Vernee-nek "virtuális" kezelő gombjai vannak, ergó nem vesz el semmit a kijelzőből. Több féle beállítás van hozzá és h ha jól dereng akkor van olyan is ugymond lebukik a kép aljára, ergo nem vesz el semmit a kijelzőből.
remélem sikerült értelmesen leírnom
nekem aug 4-5e körül jön meg a drága
Már várom nagyon
-
tibcsi0407
félisten
Nagyvárosokon kívül inkább a B20, ami biztos, hogy van. Sok esetben van a többi sáv is, de mivel nincs konkrét lefedettségi térkép, így nehéz megmondani, hogy ahol mozogsz milyen sáv él.
(#183) eustock
Szomorú. Ha jól tudom oda a BL nyitáshoz is kínai telefonszám kell, ami nem egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest