- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A teszt topikja itt található: [Re:] Vernee Apollo Lite - maximális minimalizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
válasz
raulicio #451 üzenetére
Nem tudom pontosan mások mit vártak, csak azt, amit én, kb. hasonlót, mint a Samsung tv esetében. Egyszerű kérdés a gyártó ügyfélszolgálatától (Vernee esetében az ígéretek ellenére nincs ilyen... egyelőre). Pontosan és részletesen leírt, videón is rögzített hiba, amik kíséretében az volt a kérdés, javítható-e házilag bármilyen szoftveres módszerrel, akár az ő útmutatásokkal vagy segítségükkel. (Samsung tv esetében ez megoldható, akár távoli belépéssel is, vagy éppen az info+menu+mute+power szervizmenübe belépve.
)
Erre volt az a válasz, ami.
Nyilvánvaló, hogy a visszaküldés se meglepő, 3 nap alatt a DHL visszaviszi Kínába (mivel onnan vásároltam), a többit oldja meg a viszonteladó... addig meg veszek inkább egy másik telót, mivel meglehetősen szükségem van rá.
Még annyit, hogy ha a Vernee valóban komolyan veszi az EU-s terjeszkedést (lásd itt: vernee.eu), akkor nem kellene már most magára hagynia az ügyfélkezelést, amit a fórumukban olvasható elégedetlenség is tükröz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged