- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Amúgy bírom a méret ellen tiltakozókat, én is féltem 5,5"-tól.
Lol, hallod, ez nem valami fóbia
Nekem is volt 5.5"-os telefonom (kis kávával, kis készülékházban) és még egyszer nincs az az isten hogy ekkora böszme dögöt vegyek. A Nexus 4-esem is már erősen határeset. Egyszerűen nekem minden szempontból egy kínszenvedés volt: mivel nincsenek lapátkezeim nem tudtam rendesen egy kézzel kezelni a kijelzőt, nyomta a zsebem, ha leültem vagy vezettem, vagy csak lehajoltam...
Ez a telefonméret kérdés abszolút egyéni preferencia és kényelem kérdése, nem pedig félelemé
Neked megfelel, akinek meg nem (mint pl. nekem) nem félelemből, hanem szimplán kényelmi okokból nem vesznek (többé) ekkora telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest