Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Na ezért nem vagyok én gazdag! Egyszerűen nem értem meg az ő világukat, így nem is adják nekem a pénzüket.
A mobiadonak jól megy annak ellenére, hogy mi földi halandók minden egyes készülékükön elszörnyűlködünk... -
tsii_H
tag
vegre!! regota varom mar. elo is rendelem rogton!
-
Feruendios
tag
Anodizált Aluminium ház
Krómozott vagy galvanizált. -
=Mentor=
őstag
A kocka formavilág tetszik, de a gombsor igen ronda...
-
Drakk
tag
Ez valami katasztrófa, ahogy ez a telefon kinéz..... érdekes dolog a sznob izlésvilág...
-
lcee79
addikt
Meglátom ezt a Mobiado-t... (régebbi híreket is beleértve)
Mindig arra asszociálok hogy Mobil Adó
Mondom már megint mit akarnak adóztatniDe sehogy sem passzolt hozzá az Aston Martin
-
Zirowe
nagyúr
Alcímben elírás: nem pacira, hanem gondolom piacra, bár így viccesebb a jelentése szerintem.
-
Gergosz2
veterán
maradjanak inkább az autóknál az jobban megy nekik
-
kaller1
veterán
Kicsit le vannak maradva, már ami a belsőt illeti. Talán 2 év múlva eljutnak oda is, hogy az E72 köré építsenek készüléket.
-
Blyan
félisten
Ocsmány szar ez.
Jézusom.
De a verdát imádom.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem ennek a telefonnak a filozófiája azon a vonalon mozoghat, hogy az idióta újgazdagok képesek egy darab sz@rt is megvenni, ha rajta van egy prémium márka logója. Egyszerűen ocsmány és diszfunkcionális azokkal a kis kerek gombokkal. A dizájn meg kb. mintha egy óvodás rajzolt volna egy transzformert.
Ez valahogy úgy születhetett meg, hogy az iroda fő tervezője megálmodta, és a többiek nem mertek neki szólni, hogy "de főnök...ez ronda".
-
marositech
senior tag
Verdát szeretném én is.
-
Ronda
-
JR.CSé
senior tag
Egyik szemem sír a másik nevet
Inkább az ára... Bár a kocsi is jól jönne
-
hemaka
nagyúr
Nem égetném magam egy ilyen telefonnal az aston martin-ban.
-
callmeakos
veterán
Inkább a DBS mint a teló
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hamarosan pacira kerül az anodizált alumínium házba burkolt, teljes QWERTY gombsorral ellátott Mobiado Grand 350 Aston Martin.
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest