Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sub-ZeRo

nagyúr

válasz Csapoati #51 üzenetére

Ja, de ezt nem játsza meg a Nokia, azért van neki annyi sütnivalója meg legalább 3 színnel minimum kijön mondjuk a lumia sorozatnál. De a régieknék is volt legalább ennyi a telefonjaik min. 92%-nál. Az meg hogy egy nyamvadt elő, hátlappal előrukkol a samsung, maga a szenzáció, főleg úgy, hogy ez nem is mai "változat". Lásd régebben is volt ilyen telefonja. Most meg kijön ezzel hogy la flür s4. Hát na. :DDD
    Szerintem ez maga a szenzáció. :DDD Ja, bocs, szánalom. Vagy lehet szenzációt akartam írni. :U

De az is lehet hogy nekem van már tele a tököm, hogy semmi extra design-nal nem rukkol elő a sasmung, mondjuk ezt példának, csak nyomatja ugyan azt és egy másik borítást rak rá és csók. Álljon elő új design-nal, meg minden, akkor látnám értelmét ilyen hírnek (nem azzal van bajom, hogy ide kitették, meg megírták mert ez megtörténik,/történt) csak jóformán mindennap egy samsung telefon a porondon, érdemi változás meg semmi... Aláírom, brutál hardver, meg kurv@jó telefon, unokatesrvéremét nyomkodtam, de ez a design a 787. telefonján, más borítással... :( Unalom...

:U

Szerk: Remélem érted mostmár.

Új hozzászólás Aktív témák