- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
Nekem is pár napig ezt írta ki, de utána sikerült az upgrade, kapsz egy kulcsot mailben, amit ha minden igaz 5x aktiválhatsz (legalábbis nekem azt írta ki beíráskor, hogy 4 aktiválási lehetőség maradt). De nekem nem jött be a cucc, mert bár több fps-t kapunk, kiegyensúlyozatlan lesz, tele van inkompatibiltási problémával (pl. GTA 4 el sem indul, ha aktív az MVP), de ami a legrosszabb, hogy egy idő után (úgy 40-60 perc között) szétfagynak a játékok. Úgyhogy én leszedtem és majd megint probálkozom vele néhány frissítés után.
Egyébként nem nagyon jöttem rá, mi a különbség a régi (MVP) és az új (MVP 2) között a design-t leszámítva... Ugyanannyi feature-t tud (Hyperformance, Virtual V-Sync, I-mode, D-mode), ugyanazok a software-ek vannak a listában és kb. ugyanúgy is működik. Sőt, az 1-esnek decemberben jött ki frissítése, míg a 2-esnek utoljára novemberben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest