- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
Nekem is pár napig ezt írta ki, de utána sikerült az upgrade, kapsz egy kulcsot mailben, amit ha minden igaz 5x aktiválhatsz (legalábbis nekem azt írta ki beíráskor, hogy 4 aktiválási lehetőség maradt). De nekem nem jött be a cucc, mert bár több fps-t kapunk, kiegyensúlyozatlan lesz, tele van inkompatibiltási problémával (pl. GTA 4 el sem indul, ha aktív az MVP), de ami a legrosszabb, hogy egy idő után (úgy 40-60 perc között) szétfagynak a játékok. Úgyhogy én leszedtem és majd megint probálkozom vele néhány frissítés után.
Egyébként nem nagyon jöttem rá, mi a különbség a régi (MVP) és az új (MVP 2) között a design-t leszámítva... Ugyanannyi feature-t tud (Hyperformance, Virtual V-Sync, I-mode, D-mode), ugyanazok a software-ek vannak a listában és kb. ugyanúgy is működik. Sőt, az 1-esnek decemberben jött ki frissítése, míg a 2-esnek utoljára novemberben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Sapphire R7 250 1GB
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest