- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vsgaborr11
tag
Szerintem jönni fog Zune HD-ra is
-
iZed
aktív tag
nem is olyan reg meg pcn voltak hasonlo grafszintu gamek. nem semmi miket kitudnak hozni egy mobildevice hardverbol. viszont az fpsek iranyitasa inkabb eroltetett mint szorakoztato touchscreenen. probaltam az eliminate-et meg a novat es amint latom ennek is ugyanolyan frusztralo iranyitasa lesz. szeritem az fps temat nemnagyon kene eroltetni..
-
Nekem határozottan teszik, vannak hibái, de legalább megcsinálták.
-
moonman
titán
ekkora kijelzőn, ráadásul magát a képernyőt tapogatva, amin az akció zajlik, szerintem továbbra is baromság játszani.
ha már, akkor inkább g-szenzort használó szimulátor.
-
Reignman
aktív tag
Én sem értem, hogy miért nem csinálnak egy wireless kontrollert, 3-4000 forintért simán vinnék, ha ilyen játékok jelennek meg, a telóval Bluetooth-on, vagy wireless receiver-en keresztül kommunikálna.
Egyébként remélem az android, és talán a Nexus lesz az, amire még készül ez az engine, nem rég még a Doom, Quake játékok letölthetők voltak a Market-ról, talán az, hogy az unreal engine-t kompatibilissé teszik az Androiddal, az eddig megjelent összes Unreal motort használó játék elindítható lesz némi buherálással. Lásd ScummVM, a régi Lucasarts-os pixel-keresgélő kalandjátékok is játszhatók...
-
VD
őstag
Nem is jó az éhgyomorra...
Szép, szép de minek?
Amíg nincs hozzá normális irányítás ( aki szerint az ötujjas tapicskolás közben szart se látni a kijelzőből az, annak gratulálok ) addig tech demonak jó, azt ennyi."a közelgő CES alkalmával egy másik, hasonlóan fejlett grafikus gyorsítóval rendelkező telefonon is bemutatásra kerül a fejlett játékmotor."
Csak nem az N900-ra? -
baliii
senior tag
Hát ennek nem sok köze van az UT3 engine-hez, talán a 2-höz lehetne hasonlítani, alúlról... Kár h csak az új generációra jön, kipróbáltam volna, bár eddig egyetlen játék sem tudott megfogni, nem szeretem ezt az érintőkijelzős irányítást.
-
]Phobos[
senior tag
Srácok, én is le vagyok nyűgözve, de inkább gyúrhatnának mondjuk az igazi UT 3-ra, vagy az igazi Unreal 2-re
-
Harlek
tag
Erre vonatkozik az a mondatrész, "hogy ha igazán odateszik magukat."
Egyébként Epic egy ideje nagyon erősen a motorok gyártása és licencelése felé ment el, mintsem saját játék készítése (van kivétel ofkorsz), úgyhogy várható volt, hogy a mobiltelefonok rohamosan fejlődő világába is be akarnak majd szállni.
-
Harlek
tag
Nem meglepetés, hogy eljutottak idáig, de még mindig lenyűgöz, hogy mit meg tudnak oldani, ha igazán odateszik magukat. És most nem az Epicről beszélek konkrétan, hanem a fejlesztőkről általában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vicces képek
- Android szakmai topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest