Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
Nos igen, ez jogos, innen nézve valóban mind Kína-támogatók vagyunk, de szerintem nem erre célzott a kolléga.
A kínai ipar termékeinek használata ugyanis elkerülhetetlen manapság, míg konkrétan a kínai rezsim erősödéséért szurkolni nem az. Én legalábbis eddig el tudtam ezt kerülni -
-
xZer0kidx
senior tag
-
1. Ha vettem egy eszközt ami az enyém, azt nem mondhatja meg senki nyugaton, hogy mit telepíthetek rá. Ez az USA-ban is így van (Kínában persze nem, amit itt sokan védtek).
2. Semmilyen kockázatunk nincs belőle, ha google appokat telepítünk, ellenben a kínai appoknak van kockázata. Az, hogy Kínának milyen kockázata van a google appok miatt nem számít, mert Kína nem szövetségesünk, a másik oldalon játszik. És ami még fontosabb, nem Kínában élünk.
-
-
Hitelesítené, de már túl mentek azon a ponton, hogy minden visszakerüljön a régi kerékvágásba. Az már csak hasonló időhúzás lenne a Huaweinek a hms globál bevezetéshez, mint ahogy az amcsiknak is időhúzás a 90 napos haladék, amit látszólag a Huawei kap, valójában az amcsik lopják maguknak az időt a Huawei hálózati eszközök cseréjéhez.
-
-
törölt tag
Szerintem nem fogja engedni a Huawei, hogy a google feltelepítse, nem azért ölt bele rengeteg pénzt és energiát a HMS be higy utána visszaengedje.
Főleg hogy utána gondol egyet ananászkapitány és meggondolja magát.
Teljesen megbízhatatlan már a google még ha nem is a saját hibájából.Ide kapcsolódik, hogy már a harmadik legnépszerűbb az userek által valóban használt alkalmazásbolt lett a HuaweiAppGallery.
A napi egyedi felhasználóiszám ugyanis átlépte a 400 milliót.
[link]Ezt hívják öngólnak amit az amcsik csináltak magukkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest