- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
válasz
fateless #194 üzenetére
ennek nincs köze a Huawei GMS-HMS kérdéséhez, csak érdekességként említettem meg színesítve a topicot.
Annál jobb. Ugyanis a Huawei-GMS-Trump-HMS -t már annyi topicban, annyiszor kielemeztük, hogy az IOS vs Android téma is elbújhat.
Már nincs rajta mit tovább rágni, így jó ez a kis színesítés. -
mjani1172
addikt
Az Apple üzletpolitikáját nem figyelem, lévén semmilyen termékem nincs tőlük.
A google és microsoft viszont mocskos mód kémkedik, és számomra undorító amit csinálnak.Sajnos megkerülni ezeket a mai világban lehetetlen, de ettől még nem fogom őket dicsérni.
Hiába kapcsolsz ki mindent,(amit egy átlag felhasználó tud, alufólia sisak nélkül) akkor is követnek ,tudnak mindent profiloznak,és torzítják a valóságot, nem lehet ellenük harcot nyerni.Nagyon messzire elér a kezük lásd MS. vs Adóhivatal : 1-0
-
mjani1172
addikt
válasz
Graphics #119 üzenetére
Nem ezt mondtam, ne sértődj meg, és ne vidd el ilyen irányba. Nem mondtam soha, hogy hülye vagy, de amit mondtál az szvsz tényleg hülyeség. Egyszerűen semmi nem utal erre még a kínaiak szerint sem.
Itt már elhangzott opr-től ez:
Tehat van egy orszag, ahol a mocsokban-szarban elnek kb, europai szemmel iszonyatosan undorito korulmenyek kozott, nem tudsz 1 percet allni ugy egy random utcan, hogy ne lass embereket kopkodni, emellett a kaja is higienia szempontjabol kb az ahogy esik ugy puffan kategoria, plane a piacokon meg az utcai arusoknal, a levego borzalmas, az egesz nepesseg teljesen anti-sportos, nem mozog semmit, meg stb.
Na, itt feluti a fejet egy uj virus, ami egy allatrol terjed at.
Konkluzio: Az a rohadt USA!
Én ezzel értek egyet és hozzátenném több ismerősöm hasonló tapasztalatokról számolt be, akik nem csak a kirakatvárosokba jutottak be.Tényleg megdöbbentő.
Van egy olyan "dokumentumsorozat" egy idióta külföldön, ajánlom, ott sok mindent látni a kínai higiéniáról. -
mjani1172
addikt
válasz
Parallaxis #106 üzenetére
Mindenki kémkedik. Vagy elfogadod, vagy nem használsz ilyen eszközt.
Ebbe vedd bele a szintén mocskos módon kémkedő Microsoftot is. -
mjani1172
addikt
Mindenki azt gondol , amit akar, ez a jog azért engedtessék meg .
Természetesen, nem is állítottam, hogy nem szabad.
Inkább csak kiegészítettem azzal, hogy más gondolni valamit és más leírni. Néha nekem is eszembe jut, hogyha nem találok valamit hogy tuti elvitték az ufók, de azért nem írnám le, pláne komolyan mint pl a Pataki. -
mjani1172
addikt
"Akkor ugye elég régen teret nyertek a különböző belpiacos kínai márkák. Ezeket tonnára vették az emberek, fittyet hányva a biztonságra. "
Dehogy vették tonnára.
Itt a mobilarénán úgy tűnt de az utcán nem láttál ilyeneket, és a szolgáltatók sem árulták pedig a legtöbb telefont onnan vették, meg a nagy áruházakból.Nézd meg, már itt sincs a kínai belpiacos szarokért tülekedés.
Az hogy itt erőltették a dzsunka szarokat,(nem xiaomi és huawei) nem jelenti azt hogy valóban fogytak. -
mjani1172
addikt
Ezt előbb kellet volna, nem értem, miért vártak vele eddig. Lehet, hogy túl késő bár ha a Google félretette a büszkeségét, akkor a Huawei is megteheti. Ha nem akkor eltűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Házimozi haladó szinten
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged