Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
üzenetére
"ragadós pletykák"
Lassan 4éve vizionálják az iPhone-ba az OLED-ed azt hiszem, és még idén se lesz, pedig már mindenki megerősítette vagy 10x."tudsz keresni rengeteg kategóriában"
Ööö, Mapsba beírok bármit, és megmondja mi van a közelben, teljesen szabad szavas a keresés, minek kategória lista? Én legalábbis így használom. Bírom fagyi adja a legközelebbi fagyizókat.
Beírom hogy japán étterem, és 0,5km-re van, vagy jobb értékelésű 2km-re, pont azt csinálja szerintem amit mondasz. Vagy rákeres a helyre és utána hogy japán étterem, akkor az adott helyhez legközelebbieket adja.
Azt nem garantálom, hogy magyarul tökéletes, de angolul kb. tökéletes.Ugye a Tablet UI-ban a lenti állapotsáv a 4.3-mal szűnt meg, és már soha nem fog visszatérni...
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Állpotsávhoz egy tipp. Talán, hogy be takard el az ujjaddal? Én a Huawei zárképernyőt se szeretem, mert alul van az óra, sokszor fogom meg úgy a telefont, hogy kitakarom. Egyébként a Huawei megoldotta, hogy az ujjlenyomat-olvasóval le lehessen húzni a redőnyt, szerintem elég jó megoldás, + pl a Nova launcher is tud ilyen gesztust. Szoftveres gombok miatt se lenne praktikus.
Első hozzászólásodra reagálva, szerinted mit kéne még tudnia az androidnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Linux haladóknak
- Apple MacBook
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest