Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megtollasodik középkategória
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom
csendes tag
Eddig nem tudtam belekötni a telefonba, nagyon tetszik, örülök, hogy ilyet vettem. Viszont most találtam egy számomra érthetetlen problémát: nem kezeli a telefon a Sony MDR-NC31E zajszűrős fülhallgatót (nem csak a zajszűrő funkció nem működik, hanem egyáltalán nincs hang). Oké, adtak hozzá király BT fülest, de edzéshez a kis fülhallgatót szoktam használni (régi, de jó).
Ez a fülhallgató elvileg egész idáig minden telefonjukkal működött, amin van jack aljzat, elvileg Z2-től kezdve van támogatva. (Nekem Z3 Compact meg XZ1 Compact van, ezekkel tökéletesen működik.)
Tudja valaki, hogy miért van ez? Direkt van így, és ebből kihagyták a szükséges "5-pole audio connector"-t, vagy az én készülékem hibás? A neten sehol nem találok róla információt.
-
Yeffy
veterán
nem rossz akksiido, en elnem, kar a tudjuk miert
-
joey04
titán
kész a gsmarena battery teszt: [link]
-
leslien
nagyúr
ma hozok pár képet... Pixel 4XL lesz az ellenfél...
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
ha valakit erdekel.
sajna tenyleg nem dualos... -
gyurma888
aktív tag
válasz
Akidobos74 #232 üzenetére
Kevés a vevő, vagy ez valami gsm bolt, hogy máris levitték 960 euróra?
-
Yeffy
veterán
szerintem ezek valami nemzetkozi/japo verziok lesznek, nem?
-
Akidobos74
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
itt pl a dual lesz... [link]
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #229 üzenetére
teljesen egyetertek.
foleg igy, h 600 fele divizio tartozik a ceg ala, amikbol mar ezer eve merithettek volna. -
Akidobos74
aktív tag
Komolyan nem értem ezt a céget mobililag. USA-ban csak 4G képesek, EU-ban csak 1 simesek... Gondolom otthon Japánban 5G, 2 SIM, Wifi6 és még ki tudja mi minden benne van. Lehet még a földi digitális TV-ket is tudja fogni.
4 Éve használom az Alpha fényképezőket, azokkal minden OK, de már elnézést ez a sz*rrágás a mobil részlegen... Mindenféle megerőltetés nélkül simán a legjobbak lehetnének, de ilyeneket csinálnak. Persze ki tudja mi van a háttérben, ilyen- olyan megállapodások cégek, szolgáltatók, esetleg kormányok közt... :/ Csak ez a user kárára megy. És ehhez még hozzájön a vastag árcímke.
[ Szerkesztve ]
-
FraFer82
tag
Jó érzés, hogy nem egyedül vagyok irracionális.
-
FraFer82
tag
Teljesen megértelek, csak ez a telefon valahogy megfogott. Pontosabban az 1 is már, csak ott voltak olyan hiányosságok, amik nekem számítottak (ilyen triviális dolgok, minthogy kedvelem a jobb minőségű jackes fülhallgatókat, így fájó volt a jack vagy épp a nagyobb akksi hiánya). Single SIM, hát single SIM, jogos probléma, de erősebb most a birtoklási vágyam iránta, ez van: gyarló az ember.
-
FraFer82
tag
Single vagy dual SIM (más telefonnál nem lenen az), nekem lassan mindegy.
Annyira tetszik, hogy fogok venni egy ilyen telefont, ha ugyanannyira jó kézbe véve, mint az Xperia 1.
-
leslien
nagyúr
válasz
Akidobos74 #219 üzenetére
javították....
-
Akidobos74
aktív tag
Felhívtam a Központi Szalont, megkérdeztem biztos, hogy dual simes? A válasz egy egyértelmű igen volt. De az AT-51 tudomásom szerint a single sim....
Ha vásárolok egy single sim készüléket, amit nekem dual simesként adtak el, mehetek a fogyasztóvédelmisekhez? -
hito
nagyúr
válasz
Akidobos74 #215 üzenetére
Na most már csak az a kérdés, hogy a szolgáltatóknál melyik lesz.
-
Akidobos74
aktív tag
-
Yeffy
veterán
válasz
Akidobos74 #211 üzenetére
[link]
akkor errol ennyit. tokeletes telefon lenne szamomra, erre agyonb.sztak a Dual-SIM hianyaval. hihetetlenott vagyok megint, ahol a part szakad.
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
Schuler888 #208 üzenetére
-
Schuler888
senior tag
válasz
Akidobos74 #207 üzenetére
"Mondjuk azt nem tudom, hogy a második IMEI-hez van-e fizikai kontakt, de mivel lehet hozzá kapni duál tálcát, arra tippelnék, hogy igen."
Ja hogy te csak talalgattal, hogy mukodni fog 2 fizikai simmel masik talcaval.. na igy mar kerek a tortenet, mert amugy vakartam a fejem -
PeteePeti
őstag
válasz
pofijanika #203 üzenetére
Alza már rengetegszer eljátszotta ezt sok általam figyelt termék esetében! Annó a Xiaomi Mi 10-ek esetében is pl.! Kiírnak egy légből kapott várható időpontot, aztán amikor oda érünk tolnak rajta, majd mikor megint oda érünk újból tolnak! Keményen a mézesmadzag húzás jut erről eszembe! Mondjuk, aki utánvét rendel így elő, annak max a türelmét teszik próbára, de aki jóhiszeműen ellőre fizet bankkártyával, vagy utalással, annak durván benn áll a nem kevés pénze hetekig, de van, hogy egy hónapig is!
De majd mindjárt jönnek az okosok, hogy én vagyok a hülye, hisz ez teljesen korrekt magatartás, mert az apróbetűs rész ott van, csak debil vagyok értelmezni!
Amúgy, ha készleten van valami, akkor Alzának nincsen párja, baromi gyorsan küldik, és megbízhatóak! Sőt volt már náluk 14 napon belüli elállásom is és azt is korrekt módon és gyorsan letudtuk!
Szal nem akarom azért a földig savazni őket, de az előrendelési dolgaikon azért van még mit fejlődni, a többi dolgokban viszont csillagos ötös! -
pofijanika
csendes tag
Kíváncsi vagyok, mi lesz az Alzás július 2-re változtatott időpontból... amúgy még 14-én megkérdeztem tőlük (félig viccből, mert ekkor már láttam PeteePeti beszélgetését közvetlenül a Sony-val), hogy ez a június 15. biztos? Nem valami elírás? Megerősítettek, hogy nem érkezett a Sony-tól jelzés, hogy csúsznának. Másnap átváltott az érkezés június 15-ről július 2-re. Illetve nekem is megírták, hogy nem várható az ajándékos akció visszatérése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A bejelentéshez képest aránylag későn, de végül Amerikában és Európában is megindult a Sony csúcsmobiljának előrendelése, szállítás azonban leghamarabb júniusban várható.
- Háztartási gépek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OTP Bank topic
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Direct One (műholdas és online TV)
- PlayStation 3
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest