- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
FraFer82
tag
Jó érzés, hogy nem egyedül vagyok irracionális.
-
FraFer82
tag
Teljesen megértelek, csak ez a telefon valahogy megfogott. Pontosabban az 1 is már, csak ott voltak olyan hiányosságok, amik nekem számítottak (ilyen triviális dolgok, minthogy kedvelem a jobb minőségű jackes fülhallgatókat, így fájó volt a jack vagy épp a nagyobb akksi hiánya). Single SIM, hát single SIM, jogos probléma, de erősebb most a birtoklási vágyam iránta, ez van: gyarló az ember.
-
FraFer82
tag
Single vagy dual SIM (más telefonnál nem lenen az), nekem lassan mindegy.
Annyira tetszik, hogy fogok venni egy ilyen telefont, ha ugyanannyira jó kézbe véve, mint az Xperia 1.
-
FraFer82
tag
válasz
PeteePeti #152 üzenetére
Van ebben igazság. Számomra 2020 legjobban várt készüléke lenne, amit szívesen megvennék. Mondjuk nem 450 ezer forintért... Ami még ennél is nagyobb baj, hogy egy ilyen árú telefon mellé, az ember szívesen venne egy jobb tokot, fóliát stb., amik nincsenek. Hiába vannak márkaboltok, ha nem kapnak belőlük. Pedig az Xperia 1 és 5 után, ez pláne egy nagyon ígéretes készülék lehet/lenne/lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A bejelentéshez képest aránylag későn, de végül Amerikában és Európában is megindult a Sony csúcsmobiljának előrendelése, szállítás azonban leghamarabb júniusban várható.
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest