- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akidobos74
aktív tag
-
Akidobos74
aktív tag
Komolyan nem értem ezt a céget mobililag. USA-ban csak 4G képesek, EU-ban csak 1 simesek... Gondolom otthon Japánban 5G, 2 SIM, Wifi6 és még ki tudja mi minden benne van. Lehet még a földi digitális TV-ket is tudja fogni.
4 Éve használom az Alpha fényképezőket, azokkal minden OK, de már elnézést ez a sz*rrágás a mobil részlegen... Mindenféle megerőltetés nélkül simán a legjobbak lehetnének, de ilyeneket csinálnak. Persze ki tudja mi van a háttérben, ilyen- olyan megállapodások cégek, szolgáltatók, esetleg kormányok közt... :/ Csak ez a user kárára megy. És ehhez még hozzájön a vastag árcímke.
-
Akidobos74
aktív tag
Felhívtam a Központi Szalont, megkérdeztem biztos, hogy dual simes? A válasz egy egyértelmű igen volt. De az AT-51 tudomásom szerint a single sim....
Ha vásárolok egy single sim készüléket, amit nekem dual simesként adtak el, mehetek a fogyasztóvédelmisekhez? -
Akidobos74
aktív tag
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
Schuler888 #208 üzenetére
-
Akidobos74
aktív tag
Enegem is érzékenyen érint az 1 sim...
Annak kell majd kiderülni, hogy maga a készülék lesz 1 simes, vagy csak a sim tálca. De szerintem baromság lenne több féle alaplappal szerelni, én a tálcára tippelek. Fiam Iphone 11-e is 2 simes, 2 IMEI száma van, de 1 simes tálcával van szerelve. Alin $3-ért lehet kapni hozzá dual tálcát, 5db-os csomagban... -
Akidobos74
aktív tag
Semmi ilyesmi nem volt, az a gond. Egy darabig csak a készülék volt és az volt kiírva, hogy várható időpont június 15. Azután ez eltűnt és lett fejhallgató feltüntetve ajinak, ami egyrészt drágább ár értékben volt kiírva, mint bárhol máshol kapható (máshol ~75K, itt 101K) másrészt nem a hivatalosan kommunikált termék, utána meg hirtelen eltűnt és újra csak a készülék maga rendelhető elő. A korrekt az lett volna, ha közlik az akció időtartamát, vagy odaírják, hogy a készlet erejéig és/vagy informáltak volna az elérehtőségről bármilyen betű mérettel, de ez nem volt megtalálható, kerestem eléggé. Gondolom volt 5 fejes raktáron, oszt cső..
Ahogy üzenetben írta Kata a Sony Mo.-tól, csak az utolsó héten lesz majd rendelhető, pedig állítólag júni 1-től lenne rá lehetőség a hó végéig. Valószínűleg szabad kezet kaptak a forgalmazók/viszonteladók... Bele lehetne ásódni ennek a jogi hátterébe, mit és hogyan tehetnek meg... -
Akidobos74
aktív tag
Az Alzánál eltűnt az ajándék fejhallgató...
-
Akidobos74
aktív tag
Azon gondolkodok, hogy miért nem lehet mind három kamerának egyforma szenzora, olyan, mint a főnek, akkor igazi "cserélehető obis" gép lenne. Mondjuk akkor már tényleg horror ára lenne. Na menek, álmodok tovább
-
Akidobos74
aktív tag
Sziasztok!
Külföldi videókban az az infó hangzott el, hogy az előrendelés június elsejétől indul és tart a hónap végéig, amihez jár vagy a fejes, vagy a füles. Ez úgy látom Magyarországon nem létezik. Erről van valakinek infója? Esetleg én értettem félre valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest