Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bluetooth-headsetekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
igen, kb erre gondoltam a szoftveres resznel.
ha csak 1 IMEI-t kapnak, akkor hiaba a dualos talca.
vagy ha megvan a 2 IMEI, de BL-t kell nyitni hozza, akkor buktad a garit.mondjuk amit fentebb emlitettek, h iPhone 11 2 IMEI-vel single talcat kapott, ilyenrol meg nem hallottam.
-
Akidobos74
aktív tag
Semmi ilyesmi nem volt, az a gond. Egy darabig csak a készülék volt és az volt kiírva, hogy várható időpont június 15. Azután ez eltűnt és lett fejhallgató feltüntetve ajinak, ami egyrészt drágább ár értékben volt kiírva, mint bárhol máshol kapható (máshol ~75K, itt 101K) másrészt nem a hivatalosan kommunikált termék, utána meg hirtelen eltűnt és újra csak a készülék maga rendelhető elő. A korrekt az lett volna, ha közlik az akció időtartamát, vagy odaírják, hogy a készlet erejéig és/vagy informáltak volna az elérehtőségről bármilyen betű mérettel, de ez nem volt megtalálható, kerestem eléggé. Gondolom volt 5 fejes raktáron, oszt cső..
Ahogy üzenetben írta Kata a Sony Mo.-tól, csak az utolsó héten lesz majd rendelhető, pedig állítólag júni 1-től lenne rá lehetőség a hó végéig. Valószínűleg szabad kezet kaptak a forgalmazók/viszonteladók... Bele lehetne ásódni ennek a jogi hátterébe, mit és hogyan tehetnek meg... -
TTomax
félisten
Hát ha a múltba visszanézek akkor bizony nem úgy tűnik hogy a Sonyk mennyire is brillíroznak kamera SW terén.Soha nem érnek oda a top5be noha a HW adott.Nagyon kevés ember értékeli a RAW-ot,meg a profi módot stb... az ok egyszerű.Egy mobiltelefon kamerája arra való,hogy a pillanatot megörökítsd,ott nincs idő arra ,jajj várj még átnyomok pár dolgot mert most éppen borús az idő,mert a pillanat csak úgy elszáll.Előveszem,puff lövöm ha kell leszaladok a dmbe előhívom.Minden másra kamera,és ha kell profi fotós,mert oda egy telefon alkalmatlan .Ebben sajnos a Sonyk nem igazán jeleskednek az elmúlt 10év távlatából,reméljük most ez máshogyan lesz.
-
Ádám16
addikt
Mert nem megy jól, pontosabban szarul fogynak a telefonjaik.
Továbbá jóval olcsóbban is lenne haszon a telóikon, többet eladhatnának, jobban a köztudatban lennének, több maradna K+F-re, stb.
Marketingjük a telefonjaikat illetően 0, kínálat is gyér, cserébe az eladások is. Piacokról is kivonultak emiatt. A termékek maguk pedig nagyon rendben vannak, a 1, 5, 1 II bármikor kéne. De nem ennyiért.
Minél több új user lenne, annál jobban járnának a meglévő userek is. -
Yeffy
veterán
koszi a valaszokat!
ha ki lehet loni az 5G-t, mint altalaban a 4, vagy akar a 3G-t ujabb droidon, akkor az sok vizet nem fog zavarni.
igen, en se lattam nagy zuhanast, sz'al nem fogok vele meg honapokat varni. ezert kerdeztem csak.
Meg fog enni a sárga irigység, mert kényszerből én még egy darabig 1-esen fogok maradni. hehe
meg annyi, aztan nem offolok itt tovabb - bar sztem ez csak felOFF, mivel az elod modellje - hogy a kijelzo felbontasa allithato? ha mondjuk leveszed 2K-ra, ersz el vele szamottevo SOT novekedest, vagy mindegy?
-
Yeffy
veterán
koszonom a valaszokat mindharmotoknak!
akkor adok neki egy eselyt, alig varom mar, h a kezembe foghassam. foleg, ha azzal a fejessel jon, azt amugy is keszultem megvenni, csak mar johetne, tukon ulok.kulon pozitivum a frissitesek nem elhanyagoltsaga. az akksi ha egy napot kibir, akkor mar nekem jo. ugyis toltore dobom a telcsijeimet minden este, csak nem gyorstoltovel, hanem lassabbal.
hito: Kezelés nekem nagyon kényelmes, szoftvert/felületen könnyű megszokni és az ember nem akarja elengedni.
tenyleg, meg ezt akartam kerdezni, h a rendszerbe mennyire piszkaltak bele? en elegge stock droid fan vagyok, a kezelofeluletet a megszokott Nova-val konnyen tudom orvosolni, de egyebkent mennyire modositott?Ne félj tőle, nem tartom valószínűnek, hogy meg fogod bánni, ha emellett döntesz, az utódnál meg pláne.
remelem, igy lesz.megvarom a Mark II-t, van benen par dolog, ami nekem kell/hasznalnam, es ugy latom, nincs a simaban.
uj keszulek arakon jol latom, h nem volt nagy eses/valtozas, miota kijott, nem?
illetve meg annyi, h ha nem kell, az 5G-t ki lehet loni beallitasokban, h ne szivja feleslegesen az akksit? -
Yeffy
veterán
Idén számomra az egyetlen értékelhető készülék eddig. A Sony észjárásán meg kár filózni. Nem a piac meg/visszahódítása a cél. Náluk a mobil kb. amolyan hobbiprojekt, kötelező elem a termékpalettájuknak.
pontosan. kb presztizsbol van csak megtartva.A 21:9 képaránytól "rettegtem", de annyira bejött, hogy értetlenül veszek a kezembe minden más képernyőaránnyal rendelkező készüléket. Nagyon eltaláltak valamit, és ezt, amíg nem volt nekem is ilyen, nem gondoltam volna. Sőt, a 21:9 tartott vissza a vásárlástól, mert egyébként tetszett. Most meg az tetszik benne a legjobban, amiért eleinte nem mertem megvenni.
na, engem is pont ez ami kicsit visszatartott tole, meg a 4K, szerintem 2K eleg egy ekkora kijelzobe.
megkerdezhetem, h akkor neked ezek szerint jok a tapasztalataid? milyen kezelni? gondolom YT, videoknal jo, de egyebkent?
ugyan nem kardinalis kerdes, de frissitesekkel hogy all a keszulek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A bejelentéshez képest aránylag későn, de végül Amerikában és Európában is megindult a Sony csúcsmobiljának előrendelése, szállítás azonban leghamarabb júniusban várható.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Politika
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest