- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FraFer82
tag
Teljesen megértelek, csak ez a telefon valahogy megfogott. Pontosabban az 1 is már, csak ott voltak olyan hiányosságok, amik nekem számítottak (ilyen triviális dolgok, minthogy kedvelem a jobb minőségű jackes fülhallgatókat, így fájó volt a jack vagy épp a nagyobb akksi hiánya). Single SIM, hát single SIM, jogos probléma, de erősebb most a birtoklási vágyam iránta, ez van: gyarló az ember.
-
hito
nagyúr
-
KionHUN
kezdő
Én remélem, hogy 10Bites lesz. Mint mindig a Sonynak van a legjobb kijelzője. Haveromnak van egy S10+ készüléke és összehasonlítottuk a 2 telefont. Xperia 1 kijelzője színekben magasan veri az S10+ -t. Fényerőben az S10+ a nyerő. Üzemidőben én 2 napot kibírok vele persze nem extrém körülmények között, YouTube kilőve, csak böngészés. A másik dolog amit mi néztünk az a kamera, szinte ugyan az volt Sony előnye, hogy a színek valósághűek voltak. Sony-nál ha egy képre be zoomoltál akkor elpixelesedett a kép míg a Samsung esetében elmosódott. Hatalmas különbség az ultraszéles kamra volt sötétben a Sony nagyon szép képeket/videókat csinált míg a Samsung homályos mosott szar.... Kb ennyi a különbség a kettő között. Árban is volt különbség ő 300ért vette én 260ért egy PS4el (ami free volt
). Nagyon sokat vacilláltam, hogy megvegyem e de végül jól döntöttem. Mivel sokat buszozok szerettem volna filmeket nézni, de hogy is mondjam a 4K HDR filmek amik támogatták a 21:9 -et egy teljesen más világ nagyon kemény az a kijelző. A CinemaPRO (sajnos keveset használom) de az is egy teljesen más élménybe helyezi a videózást telefonnal. Meg kell tanulni használni és olyan videókat lehet vele csinálni amitől becsinálsz. Persze hátrány az, hogy minden videó amit csinálsz filmszerű lesz, amit én imádok de vannak akik nem szeretik. Azt várom a Mark II -tol, hogy a CinemaPRO appon fejlesszenek egy kicsit illetve a CameraPRO pedig olyan élményt adjon mintha tényleg egy kamerát használnál.
-
hito
nagyúr
Nem nagyon használtam még stock droidot, de szerintem nem nyúltak bele olyan mélyen, mint egy Samsung, Huawei, vagy Xiaomi. A felület ha nem is puritán, de mindenképpen letisztult, logikus, felhasználóbarát.
Nem tudom mennyit zuhant az Xperia 1. Tény, hogy még mindig elég drága hivatalos forrásból.
Az 5G-t tuti ki lehet majd lőni. Most is lehet választani, hogy LTE, 3G, vagy GSM
Meg fog enni a sárga irigység, mert kényszerből én még egy darabig 1-esen fogok maradni
-
hito
nagyúr
Hogy jók-e? Az nem kifejezés
Egy negatívumot tudok említeni: az üzemidő nincs a helyzet magaslatán. Nem katasztrófa, de intenzív(ebb) használat mellett este töltőn fog landolni. Elvileg a Mark II-nél erre is gondoltak, ott már ezzel sem lesz gond. Kezelés nekem nagyon kényelmes, szoftvert/felületen könnyű megszokni és az ember nem akarja elengedni
Frissítések folyamatosan jönnek. Mai/tegnapi az utolsó, de minden hónapban jött eddig valami, amióta nekem megvan.
Ne félj tőle, nem tartom valószínűnek, hogy meg fogod bánni, ha emellett döntesz, az utódnál meg pláne.
-
blagolf
senior tag
Nekem is Xperia 1-em van, és én is a hosszúkás formától féltem. Nem kell! Tök hamar megszoktam, kb 1 hét alatt. Nekem az egyetlen negatívum, hogy belebújtatós tokot szoktam használni, de ehhez még mindig nem kapni. Biztonsági frissítés május 1. jött, de például tegnap is jött rendszer frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen program, ami...?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest