Hirdetés
- Bluetooth-headsetekről általában
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Mobil flották
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
-
FraFer82
tag
válasz
PeteePeti #152 üzenetére
Van ebben igazság. Számomra 2020 legjobban várt készüléke lenne, amit szívesen megvennék. Mondjuk nem 450 ezer forintért... Ami még ennél is nagyobb baj, hogy egy ilyen árú telefon mellé, az ember szívesen venne egy jobb tokot, fóliát stb., amik nincsenek. Hiába vannak márkaboltok, ha nem kapnak belőlük. Pedig az Xperia 1 és 5 után, ez pláne egy nagyon ígéretes készülék lehet/lenne/lesz.
-
pofijanika
csendes tag
válasz
PeteePeti #155 üzenetére
Köszi!
Nekem amúgy tetszik a készülék, leginkább a videós/fotós képességei és a formája miatt. Már majdnem lecsaptam egy Note10+ -ra, de ez sokkal szimpatikusabb most.
Tetszik az is, hogy nem a megapixelekkel meg az 1000x-es zoommal villog, hanem három hasznos fókusztávolságú lencsét raktak bele, van eye-tracking (ami a tesztek alapján működik is), és szép fotókat és videót csinál. A 4K-t nem értem, miért rakták bele, semmi értelme nincs ilyen kijelzőméretnél. Biztos olcsóbb lenne egy kisebb felbontású kijelzővel.
-
hito
nagyúr
válasz
PeteePeti #127 üzenetére
Bár ne tette volna
De végülis nincs olyan messze az hivatalos ártól. Én személy szerint várok minimum fél évet a vásárlással szerintem, hátha egy picit mérséklődik. Történtek nem kis előrelépések az elődhöz képest, de akárhogy is nézzük ez nem ér meg több, mint 300eFt pluszt. A felét talán. 100ért el lehetne adni a 1-est használtan, ez meg több mint 400eFt lenne. Részemről szó sem lehet róla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A bejelentéshez képest aránylag későn, de végül Amerikában és Európában is megindult a Sony csúcsmobiljának előrendelése, szállítás azonban leghamarabb júniusban várható.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung LCD és LED TV-k
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest