- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
válasz
pofijanika #203 üzenetére
Alza már rengetegszer eljátszotta ezt sok általam figyelt termék esetében! Annó a Xiaomi Mi 10-ek esetében is pl.! Kiírnak egy légből kapott várható időpontot, aztán amikor oda érünk tolnak rajta, majd mikor megint oda érünk újból tolnak! Keményen a mézesmadzag húzás jut erről eszembe! Mondjuk, aki utánvét rendel így elő, annak max a türelmét teszik próbára, de aki jóhiszeműen ellőre fizet bankkártyával, vagy utalással, annak durván benn áll a nem kevés pénze hetekig, de van, hogy egy hónapig is!
De majd mindjárt jönnek az okosok, hogy én vagyok a hülye, hisz ez teljesen korrekt magatartás, mert az apróbetűs rész ott van, csak debil vagyok értelmezni!
Amúgy, ha készleten van valami, akkor Alzának nincsen párja, baromi gyorsan küldik, és megbízhatóak! Sőt volt már náluk 14 napon belüli elállásom is és azt is korrekt módon és gyorsan letudtuk!
Szal nem akarom azért a földig savazni őket, de az előrendelési dolgaikon azért van még mit fejlődni, a többi dolgokban viszont csillagos ötös! -
PeteePeti
őstag
válasz
janeszgol #178 üzenetére
Samsung tavaly is és idén is küldte a Buds-t nekem például!
OnePlus 8 Pro már volt nálam, de megváltam tőle!
Sony-m viszont ezer éve nem volt! A Z3 Compact volt az utolsó, ami nem most volt azért! Viszont a Xperia 1 ii elkezdett érdekelni! Erős telefonnak ígérkezik és a forma is jónak tűnik, nekem olyan elegáns kinézete van!
Na majd meglátjuk mi lesz belőle! -
PeteePeti
őstag
válasz
Schuler888 #173 üzenetére
Hát azért baromira nem mindegy, hogy adnak hozzá egy százezres fülest, vagy sem! Ez pusztán matek!
Amúgy, meg ez is ér annyit, mint bármelyik túlárazott "szar" 2020-ban! Legyen szó akármelyik gyártó készülékéről! -
PeteePeti
őstag
válasz
Akidobos74 #171 üzenetére
Hagyjad rájuk! Nyilván megmagyarázzák!
-
PeteePeti
őstag
Látom nem volt világos! Olvasd el újra, Aztán hátha leesik!
De segítek inkább, jobb biztosra menni!
A baj azzal van, hogy jobb helyeken adnak egy időintervallumot az ehhez hasonló előrendelői promóciókhoz! Na én ezt hiányoltam! Ugyanis a mai napig nincs hivatalos megjelenési dátum a készülékhez, így mégis, honnan a kisújjamból kellene kisz.pni, hogy meddig van a meghírdetett ajándék, ha ezt nem írjál ki? Látod, ezért kellett volna kiírni, mert az lett volna a korrekt magatartás a vásárlók felé! Nem pedig az, hogy se szó se beszéd egyszer csak törlik az ajándékot, mindenféle előzetes tájékoztatás nélkül! Az ehhez és ilyen hasonló inkorrekt dolgok miatt fizet állandóan bírságot sok online áruház!
Remélem világos volt, és sajnálom, hogy az ilyen inkorrekt magatartás nálad nem veri ki a biztosítékot! Csak bízom benne, hogy nem azért, mert a te világodban ez teljesen természetes! -
PeteePeti
őstag
válasz
Akidobos74 #166 üzenetére
-
PeteePeti
őstag
Ennek tükrében az Alza szerényebb ajándéka nem is olyan rossz akkor!
Most komolyan egy 60 eurós tokkal akarják pótolni az eredetileg meghírdetett 300 eurós ajándékot? -
PeteePeti
őstag
válasz
Akidobos74 #157 üzenetére
Akkor Alza már megint trükközik!
-
PeteePeti
őstag
válasz
pofijanika #150 üzenetére
-
PeteePeti
őstag
válasz
Schuler888 #153 üzenetére
Szerintem meg egyáltalán nem érthető ez! Ha már csinálnak vanamit, akkor azt csinálják rendesen! Vagy, ha nem akarnak vele foglalkozni ne kezdjenek bele! Főleg úgy, hogy nem éppen egy olcsó darabról beszélünk és szükséges lenne a megfelelő piár is hozzá, ha azt akarják, hogy a készletek (már, ha lesz egyáltalán) ne rohadjanak rájuk!
Talán, lehet emiatt is ilyen hanyatló a mobilos ágazatuk! Ha több energiát fordítanának rá talán máshogy állna a szenájuk!
-
PeteePeti
őstag
válasz
Amúgy Alza olyan, hogy most júni 15-re írja várhatónak, aztán 15-én majd módosítják 30-ra, és így tovább és így tovább!!!!! Ilyen szempontból eléggé lutri, amit ők csinálnak! Főleg úgy, hogy írtam emailt és messengert Sony.hu-nak és lövésük sincs, hogy mikor lesz ebből valami és milyen feltételekkel! Egymásra mutogatnak az osztályok, hogy kitől érdeklődjek!
A készülék maga tetszik, de ez a fajta beleszarom üzletpolitikai, amit csinálnak kib.szott gáz! -
PeteePeti
őstag
válasz
Azt tudom, írtam is itt, hogy Alza beárazta!
-
PeteePeti
őstag
Van valami infó az előrendelésről kis hazánkban??? Mikor lesz elérhető? Mely webáruházokban és szolgáltatóknál? Ajándék lesz hozzá??? Egyáltalán lesz belőle valami itthon???
-
PeteePeti
őstag
válasz
Schuler888 #134 üzenetére
Másnéven exkluzív
-
PeteePeti
őstag
Alza [link] beárazta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sorozatok
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Akciókamerák
- BestBuy topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest