- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
Vannak jópáran, akik viszont nagyon is meg vannak elégedve vele, másik fórumon.
Egyébként meg tökéletes telefon nincs, lásd SGS, én láttam nem egyszer laggolni a kezemben....
Tudod mióta hiszek el bármit is annak a gyökérnek. Élő videóinterjúban tagadta le, hogy bármiféle Nokia prototípus lett volna nála.... Szerinted ez után mennyire szavahihető ember?
-
Misály
addikt
Eskuszom mar hianyoztal, de az alairasodon latom semmit nem valtoztal
ppi-hez meg annyit hogy akiknek szanjak ezt a szeriat azoknak alapbol szemuveg kell hogy hasznalni tudjak, ugyhogy nem ertem mit kell ezen porogni. Lehet sajnalni de nyakamat ra hogy sikeres modell lesz.
-
krisztianAMG
senior tag
Ezt nem is tömegcikknek szánják. Nem szaladgál minden második ember comunicatorral.
Tartsatok bármilyen fanatikusnak,ha tehetném vennék egyet mert gyönyörű,egy átlag felhasználónak elég,de csak az 5730 mellé mert célcsoportja miatt multimédiában gyenge. Ó,bárcsak jönne egy ilyen zenés változatban...
TOM-202: Ez szvsz egész Kelet-Európára érvényes,meg ez nagyban függ attól is kinek mi a fontosabb,ki miben igényesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest