- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
sz.balazs.95 #121 üzenetére
És hogy jön ide a 620?
-
Blyan
félisten
válasz
Namelesske #100 üzenetére
Oké, de most magadat fürdeted, ugye tudod? Egy szóval nem mondtam, hogy a Cyan nem fog kelleni, arról szólt a diskurzus, hogy a WP jelenlegi 8.1-es mostani állapota véglegesnek tekinthető (legalább is jelen pillanatban).
Erre Te jöttél idézetekkel, hogy miért nem végleges és különben, mire mondtam, hogy a retail készüléken sincs újabb WP változat - most pedig egy huszáros vágással Te már nem az oprendszerről beszélsz, hanem a FW frissítésről és kardoskodsz amellett miért lesz ez jó. Pedig senkivel sem vonta kétségbe a dolgot.
Vagy magadat győzködöd? -
Blyan
félisten
válasz
Namelesske #93 üzenetére
Sőt, a motorja és a szíve! Még a nap is szebben süt, majd a Cyan után!
Bár nem tudom, hogy a WP8.1-es verziószámhoz ez miben kapcsolódik....
-
Blyan
félisten
válasz
Namelesske #89 üzenetére
Nézd, ott a kicsomagolási videó, a kép, mi kell még, hogy belásd a retail változaton annyival van előrébb a Wp8.1 hogy a Cyan szerepel az extrák és infókban?
-
Blyan
félisten
válasz
hülyegyerek #82 üzenetére
Még nem vehető meg? Már a boltokban van, nem?
-
Blyan
félisten
válasz
sz.balazs.95 #68 üzenetére
Mivel a hátlapba van építve szerintem pont a legkevésbé parás a dolog.
-
Blyan
félisten
válasz
Mr. Double B #65 üzenetére
Oké, tehát a cián a megoldás mindenre. Rendicsek.
-
Blyan
félisten
válasz
sz.balazs.95 #62 üzenetére
Szóval akkor a megvásárolható készülékek nem végleges szoftverrel jönnek. Nice!
Egyébként érdekességként, most néztem egy tegnap előtti 630 unboxing videót. [link]
Persze simán lehet, hogy nem egy retail készülék volt, de az about rész érdekes..
Ez meg a mostani DevPrev változaté:
-
Blyan
félisten
válasz
Mr. Double B #60 üzenetére
Oké, végülis egyszerű képlet, el kell menni a bótba venni egy 630-as Lumiat, azon már a végleges (hiszen megjelent) van és lehet verziószámokat egyeztetni...
Egészen biztos vagyok benne, hogy totálisan különböző élményt kap a vásárló. -
Blyan
félisten
válasz
hülyegyerek #58 üzenetére
Ha valamit csak azért adnak a fejlesztőknek, hogy mire a nem fejlesztő is megkapja működjenek azok az alkalmazások amit a fejlesztők csinálnak, akkor azt mégis...
Mindegy.Ezzel az erővel csak akkor lesz végleges, ha lezárul a támogatási ciklusa.
-
Blyan
félisten
válasz
Mr. Double B #56 üzenetére
Figyi, akkor szólok, hogy ez NEM béta. Sőt, nem véglegesnek is csak azután kezdte a MS nevezni, miután jöttek a panaszáradatok.
Más kérdés, hogy valóban a gyártói FW frissítés tényleg jól jöhet, de azért arra is felhívnám a figyelmet, hogy ezek főleg a kamerához tartozó javítások illetve saját fejlesztésű szoftveres fícsőrök finomhangolásához vannak.
Az általános, hw-re való optimalizálást a MS végzi el. Ki más tenné?A nem rég kiadott frissítés (MS nem gyártói) máris javított az általános üzemidőkön.
Persze, aláírom, aki részt vesz a PrevDev programban, az vállalja azt is, hogy nem a hivatalosan, dobozból kivéve jövő frissítést tölti le és használja. És ténylegesen csak az tegye fel, aki hajlandó ezt el is fogadni.
-
Blyan
félisten
válasz
Mr. Double B #54 üzenetére
Akkor ne rakj fel bétát!
Ki rakott még fel bétát? Valaki? -
Blyan
félisten
Szerintem lendületesebb, mint az 520, viszont a Music app itt is kalapfostenger.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest