- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16729600 #78 üzenetére
mondom, mostanra pontosan lehet millió dolgot tudni a covid járvánnyal és vírussal kapcsolatban, tehát már nem az van, hogy KutatóKatalin és Józsi72 véleménye a fórumról egyenértékű. az, hogy te két év alatt odáig jutottál a megértésben, hogy nem is volt járvány, bizonyára izgalmas felfedezés egy bizonyos körben, csak azt nem értem, hogy miért leszel önérzetes, ha felhívják a figyelmed, hogy baromságokat beszélsz.
-
válasz
#16729600 #76 üzenetére
én meg az intenzívre bármikor benéző és az ottani helyzetről bármikor beszámoló, orvos anyámnak és a covid témában is aktív kutatóbiológus húgomnak, mintsem egy arctalan, hisztiző, szájaló, aztán önérzeteskedő, majd utólag a moderáció ellen uszító random fórumnicknek. nem láttalak a covid topik óta, és bárcsak most se láttalak volna meg.
ne fáradj válasszal!
-
dabadab
titán
válasz
#16729600 #74 üzenetére
Ne hazudjál már ilyen átlátszóan, a "NEM IS VOLTAK HULLLÁK!!!!44!!4!" konteót nyomtad, azt a szálat törölték. Itt voltunk, láttuk.
Akkor a "korlátlanul, bárki, bármit, bármikor, bármiért, bárhova mondhat vagy írhat" az olyasmi, amit te se gondoltál komolyan, csak addig flexeltél vele, amíg szembe nem jött, hogy ennek milyen kényelmetlen következményei vannak. -
válasz
#16729600 #65 üzenetére
Cöhh, ezeken a helyeken túl enyhe is a moderáció. Azon meg ne akadjál már fenn, hogy nyilvánvaló ostoba konteókat kimoderálnak! Bárcsak hatékonyabban tennék, és nem lenne ennyi agyhalott.
De elég megnézni a kommentek színvonalát. Eljutottunk oda, hogy épelméjű ember Fb-n már nem kommentál, mert legyűri a suttyók gyülekezete gyakorlatilag mindenhol.
-
törölt tag
válasz
#16729600 #18 üzenetére
Akkor törvények se kellenének, mert a nem retardált embernek már az az ominózus 10 parancsolat se kellett volna, és a btk ptk, etc mehetne a kukába. Ettől rohadt messze vagyunk szóval ja, nem azt jelenti a szólásszabadság mert sok a hülye.
Amíg a ne ölj se megy addig lesz moderáció, mert a legtöbb helyen a raszizmus, a gyűlöletbeszéd és a többi nem játszik.
Ennyire egyszerű -
válasz
#16729600 #15 üzenetére
Akkor lehet én nem kérek abból a szólás szabadságból.
Ugyanis ha most én mondok egy X baromi hülyeséget akkor azt mindenki leszarja, de ha egy befolyásos ember mondja ugyanazt az x hülyeséget egy olyan platformon amit milliók látnak akkor már más az esete a dolgoknak.
Tegyük fel hogy egy elnök azt állítja, hogy igyál fehérítőt mert az megöli a covid vírust. Szerintem ilyet nem szabadna mondania, sőt szerintem az ilyet büntetni kéne törvényes úton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crypto Trade
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged