- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Megvan.
képernyő lezárása -> értesítések. Na, itt a szimpla Ki-Be kapcsoló nem csak sima kapcsoló, hanem részletes beállítást is takar, csak erre semmi nem utal.
Ezt állította át a frissítés a részletesről "csak ikon" ra. De ez is csak akkor látszik, ha belemegyek, kívül nem mutatja, milyen, csak annyi, hogy be van kapcsolva az értesítés. -
Mr.Silkó
veterán
Ott akkor nálad nincs minden alapbeállítás végigzongorázva, mert nálam ugyanúgy szövegesen jelennek meg az értesítések (lehet átállítódott valami nálad a frissítéskor). Az ikonoknál és a helyköznél nem tudom, hogy mire gondoltál, de az előbbi a Google újabban használt lekerekített stílusát alkalmazza, utóbbi pedig számomra nem tűnt fel, hogy változott volna.
Ugyanakkor szerintem jóval letisztultabb lett a One UI dizájnja, logikusabbak a beállítások, szebb és pörgősebb a felület, valamint nagyon régóta várt "álom" megvalósulása a gyári fekete téma, ami szerintem irgalmatlanul mutatósra és nyálcsorgatósra sikeredett – hála a felület dizájnnak és az AMOLED technológiának együttesen –, bár az is tény, hogy az üzemidő nem javult egy cseppet sem általa, pedig erre lehetett előzetesen számítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest