- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
Peterson_ #655 üzenetére
S3 fórumban ha rám keresel olvashatsz pozitív hozzászólásokat is !
Kb. 2 hónapig bírtam S3 LTE -t, számomra hatalmas csalódás volt(#656) Rakeem
Maximálisan igaz van ... és mivel itthon nagyon nehezen keressük meg egy ilyen telefon árát így 2X is átgondoljuk hogy mégis mit válaszunk, nem mondom azt hogy sz@r de véleményem szerint ettől sokkal jobb alternatívák is léteznek, persze kérdés kinek mi a fontos ?
Egy telefont azért veszünk meg mert annak jó a garanciája ? ergo nem bízunk a gyártóban ? én olyan telefont veszek ami ár/érték arányban a legjobb, és tudja azokat a funkciókat amit szeretnék
-
w333
félisten
válasz
novinyul #651 üzenetére
Nem a lemaradással van itt a baj hanem azzal hogy nem hozott annyi újdonságot hogy tényleg meglegyen az a "must have" érzés, rengeteg alternatíva van helyette, ebben az árkategóriában akinek van egy kis esze az inkább megveszi az iPhone 5S -t vagy megvárja a 6 -t, de ha mindenképp android vonalon akar maradni akkor ennyiért már megkapja a Z2 -t de akár 2db. G2 -t vagy Nexus 5 -t is, amik igazából szinte semmivel sem maradnak el az S5 -től
-
w333
félisten
válasz
OutsideR #642 üzenetére
Értelek mit mondasz és van amiben igazad van ... de lehetett volna ettől sokkal jobbat is csinálni ha akar, de ahogy az előttem szóló kolléga is mondta, amíg a sz@rt is megveszik mert "Samsung" addig hülye lenne sokkal jobb és drágább anyagokból telefont csinálni
Amit én elvártam volna :
1. Minőségi fémház !
2. IPS full HD kijelző !
3. Fizikai gomb helyett érintő vagy szoftveres !
4. Ujjlenyomat helyett (retina scanner vagy hang scanner) !
5. Optikai képstabilizátor + dupla xenon vakku !
6. Ha már ip67 akkor az összes csatlakozó legyen vízálló (nem kell az ajtó) !Erről ennyit ... a Z2 pedig fényévekkel jobb, prémiumabb, és olcsóbb is
(#649) Peterson_
Nem üres trollkodás ... csak simán magánvélemény
-
w333
félisten
válasz
OutsideR #640 üzenetére
Apple thunderbolt > Samu usb 3 !
Apple iOS zárt rendszer > Samu Tizen zárt rendszer !
Apple ujjlenyomat olvasó > Samu ujjlenyomat olvasó !És még sorolhatnám a "véletlen" hasonlóságokat ...
De mindegy most már OFF vége ... nem érdemel még ennyi hozzászólást sem, a Samsung ismét bebizonyította hogy igen is lehet sz@rból várat építeni
-
w333
félisten
A 2k felbontással csak annyit érnek el hogy még lassúbb lesz
A világ leggyorsabb telefonja jelenleg az Xperia Z1 Compact mégpedig a 720p kijelzője miatt, nagyon nem mindegy hogy az adott tartalmat (ikonok, alkalmazások, widgetek, videók, játékok) milyen felbontáson jelennek meg, minél nagyobb a felbontás annál hardverigényesebb a telefon
-
w333
félisten
Ennyi pont ezt akartam írni ... fentről > lefelé függőlegesen, és ez 1 kézzel tényleg lehetetlen
(#601) UFC
Ugyan ez a "legerősebb hardver" már 1 éve benne van a G2 -ben
Majd a G3 Snapi 805 -el szépen lealázza, min. 1 évvel fejlettebb az LGAki optimalizálást vár az vegyen Nexus -t vagy GPE telefont és a gyártói összetákolt módosított rendszert pedig gyorsan felejtse el
-
w333
félisten
Fúúú de gagyi ... már előre látom hogy ez hatalmas bukás lesz
1. gagyi biliműanyag
2. fizikai home gomb
3. Amoled kijelzőFelnőhetne már a Samsung (saját magát klónozza) hol van az IPS és a fém ház ?
Akinek van egy kis esze az inkább fél áron megveszi az LG G2 -t sebességben ugyan ott van, kijelzőben szerintem még jobb, árban pedig ez min. 220k lesz
(#398) AS
Ugyan ezt a gyorsaságot megmutathatom neked személyesen a N4 -n is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- Le Mans Ultimate
- Elektromos autók - motorok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- További aktív témák...
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő !!!Szállítás alatt!!!
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest