- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
Sok a beégés, zaj, mosódás, és a színvilág is hagy maga után némi kívánnivalót a legtöbb esetben. Én most így érzem. Lefogadom te is tudnál ilyet készíteni, ha akarnál bármikor, ahogy visszaemlékszem a fotóidra, meg mások korábbi feltett fotóira. Legalább egyenletes minőségű lenne egyik saroktól a másikig a kép. Eddig alig láttam hajmeresztőt. Ez így nem jó reklám.
(#1035) tailor: Rendben.
-
spawn21
veterán
Szűz Mária, mi megy itt?
Tényt, hogy a Nokia anno a symbivel csinálta a legjobb kamerás mobilokat. Sőt a Samu is arra a rendszerre csinálta a (szerintem) a mai napig toppos kamerás mobilját.Mindenkinek annak kellene örülni, hogyan PV-je és, hogy jó képeket lő vele.
Minek fikázni az. 1020-at? Kap egy frissítést és ennyi. Lehet nehezebb ráheggeszteni WP-re mit arra, aminek nem mondjuk ki a nevét. -
Wuk07
tag
Itt nem telefon rendeltetésszerű használatról van szó, arra ott van az adott készülék tesztje. Itt összehasonlításról van szó, tehát azt állványról kell megtenni, és teszik azt profi oldalak nem véletlenül. Különben szart sem ér egy összehasonlító teszt ha különbözőek a feltételek.
[link] - így kell ősszhasonlítani a telefonok kameráját, ha nekem nem hiszel.
-
BobTail
őstag
Vicces figura ez a Jay Montao, de ezt ő sem gondolhatta komolyan
Az ilyen összehasonlítások csak még több feszültséget és negatívumot generálnak (főleg a fotósok körében), mert azt üzenik, hogy az 1020 még ezeknél is jobbak... #bullshit, de azért érdekes, hogy a 925-ös launch-on nem hasonlítgatta a Canon 60D-jéhez, pedig akkor is ott volt mindenhol a nyakában
-
BobTail
őstag
Na igen, az én tudatomban is ez él, viszont sokak szerint ez a giccsparádé szerű egyenlő a HDR-rel... így viszont - bár utólag, de - meg lehet csinálni a Lumiákon is!
-
Assdak
őstag
Itt már évekkel korábban le van focizva, hogy az emberek többsége, mikor, mit fog használni. A gyártók pedig ehhez igazodnak. A szórakoztató elektronikában, illetve az autóiparban 10+ évre előre lefektetik a trendeket, hogy mikor mit fog használni az átlagember, mikor, mik lesznek az új fejlesztések.
-
Quasi_modo
nagyúr
Én egyetértek ezzel a trenddel, amit a Lumia család tagjaival követ a Nokia Ha arra gondolsz, hogy ez-az kimarad a kamerából, akkor az nem trend, hanem csak vékonyítás.
Az a helyzet, hogy ha a Nokia csak gyorslövő kamerákat építene a mobiljaiba, azonnal elvesztene egy vásárlói réteget. Másrészt ha vannak előre lementett beállításaid, akkor lehet gyorsan lőni. Szvsz a 1020 is ilyen lesz. -
B1T3
addikt
Fene tudja. Mintha több részlet maradt volna meg az 1020 képén, de kicsit bántja a szemem ez az élesítés.
Legjobban a hídnál figyelhető meg, a 808-nál egy szép fehér vonal látható, 1020-nál pedig recés. Valahol a kettő között lenne az arany középút (számomra).
Persze mindkettő kép kiváló egy telefontól, már nagyon apróságról folyik a vita.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest