- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alborosie
aktív tag
A telefon legalább maradandó. A benzinre amennyit ráköltesz az részben ablakon kidobott pénz.
Oké, nem vagy időhöz kötve. De pl. a tél közepén egy defekt vagy egy karambolnál elég kellemes érzés BKV-zni...
Na, meg a kocsi havonta pénzbe kerül! Akkor is, ha egy centit se mozdult.
De te tudod... -
Pikkolo^^
addikt
Menjél inkább az alma vagy droid topikra trollkodni :-)
Ha már osztályzás akkor:
- mechanikus képstabilizátor: 5, amikor a gyerekek össze-vissza ugrálnak jó ha van egy nem elmosódott kép, pl. a tesztvideón látni mire gondolok
- kesztyűben kezelhető képernyő: 3, télen hasznos dolog, de a kesztyűs ujjnak van egy kiterjedése ami miatt sok lehet a melléütés
- jobb láthatóság napfényben: 5, amennyiben nem látom a saját tükörképem
- WP8: X, majd elválik
- NFC: X, itthon még nem használható
- wireless charging: 5, profi cucc, nem kell kábelekkel bajlódni, felkapom a telefont és már indulok is
- offline navi: 3, a Symbian-os verzióval sem vagyok megelégedve, föld utat ne tervezzen be amikor nincsen kijelölve...FM transmittert tehettek volna bele, mert az hiányolom.
-
Kari1
aktív tag
Ha már mindenki osztályoz akkor én is
- mechanikus képstabilizátor: 4
De a teszteken fog eldőlni hogy mennyire jó. (promo videó nem ér semmit...)
Ha valós teszten elbulkik akkor: 0
- kesztyűben kezelhető képernyő: számomra 0 nem használok kesztyűt.
(ill kulccsal sem akarom kapirgálni)
Akik használnak kesztyűt ott pedig az fog mindent eldönteni mennyire pontos, más dolog ha érzékeli az érintést és más dolog ha pontosan is teszi ezt.
- jobb láthatóság napfényben: 5 de csak ha tényleg JÓ a láthatóság, ha ez is becsillan akkor max 2-3
- WP8: 0 majd az elérhető alkalmazások minősége és száma fogják megmutatni hogy itt mekkora szám lesz
- NFC: 0 más gyártó WP8-as telefonjában is van NFC tehát ez max csak a kötelező felzárkózás hozzá.
- wireless charging: 0 amíg nem lehet a töltő 3-4 méteres sugarában szabadon vezeték nélkül tölteni. (függetlenül attól ki mutatja be, Samsung S3 esetén is 0-t adnék)
- offline navi: 2-3 szvsz más gyártónak is lesz vmi alternatívája tehát annyira nem egyedi.Kb ez a véleményem masszív android (galaxy s) userként.
-
Ricardo
titán
"1. Ha 0° alatt van a hőmérséklet a kocsiból nem szállok ki 2 percre nemhogy telefonáljak."
Te! Vannak olyanok (bármilyen meglepő) akik tömegközlekednek, esetleg sétálnak.
Tudom most jön az akinek nem telik autóra az nem vesz drága telefont..stb...stbHidd el, akad bőven olyan szitu amikor jól jön.
-
daniel909
addikt
- mechanikus kepstabilizator: 4 Mert a nyaralásnál előkapom ahogy történik valami izgalmas, és nem fog remegni a kép. A lényeg itt nem a közösségi oldalakon való megosztáson van, hanem ha majd visszanézed ezerszer szepp képet fogsz látni, ahol nem remeg be a kép állandóan.
-- kesztyuben kezelheto kepernyo 3 Mivel csak 3-4 hónapig hasznos fícsör ez, de akkor nagyon jól jön. Sokszor majd lefagyott a kezem mikor sms-t írtam, de akár gyalogos navigáció közben is nyomkodhatod a kijelzőt...stb stb
-- jobb lathatosag napfenyben: 5 Ez az egyik legfontosabb dolog, de változtatnám arra, hogy JÓ láthatóság. Így már nem kell viszonyítani semmihez, egyszerűen csak egy tény, hogy szépen látszik minden délben is, mikor egy felhő sincs az égen. Had ne soroljak példákat, miért jó ez.
-- WP8: 5 Mert Supoort, support, support, másrészt meg a WP 8 hozza majd el a minőségi játékok forradalmát, a megfelelően erős HW miatt.
- NFC: 3 Még nem annyira elterjedt, de 2 év múlva már szerintem itthon is kellőképp ismerrt lesz.
- wireless charging: 0 leteszed és tölt. ennél nincs egyszerűbb, nekem ez tetszik, de ez ízlés kérdése, ezért nem is adok számozást.
- offline navi: 5 és +1 a beltéri navigáció itthoni változata miatt (westend). -
Dzsosy
senior tag
Akkor megteszem én is.
- mechanikus kepstabilizator: 1 mert a fészbúkra megteszi a mostani EDOF 3 megpikkszel is bőven - akkor te nem éppen a 50k+ telefonok között nézelődsz.. Ebben a kategóriába szerintem már fontos a kamera, főleg annak aki nem csak a fészbúkra lődözi ki az életét
- kesztyuben kezelheto kepernyo 2 najó ha éppen kiszállok a kocsiból jól jöhet bár előbb kéne venni egy párat - kesztyűben és egyéb tárgyal.. hidd el.. van amikor jól jönne
(I)- jobb lathatosag napfenyben(/I)- 3 mert mihez képest - azért nem innovatív, mert mihez képest?
- WP8: 1 no komment - Mit vártál? kukarobit?
- NFC: 1 látjuk már mennyire terjed meg mennyire vannak oda érte a zemberek - ami késik nem múlik..
- wireless charging: -1 az egyik legnagyobb parasztvakító felesleges ficsőr - szerintem meg pont egy átlag júzernek musthave, hisz milyen jó, hogy nem kell folyton a kábelért szaladgálni és dugdosni, csak egy kis lapra letenni.. főleg az ilyen sok töltést igénylő telóknál..
- offline navi: 3 jobbak vannak aprópénzért de azért jó gesztus - lolRemélem egy hasonló összeállítást dobsz majd jövő héten a szifonra is..
Nekem amúgy erről az írásodról az ugrott be, mikor a puzsér a batmen filmet szakértette a mokkába.. -
Воланд
titán
ezekkel a felsorolt tulajdonsagokkal nem tudok mit kezdeni, mert:
mechanikus kepstabilizator: nem erdekel
kesztyuben kezelheto kepernyo: nem erdekel, nem hordok kesztyut
jobb lathatosag napfenyben: na jo, ez az egy amire azt mondom, hogy oke, majd eloben megnezzuk
WP8: ez az, amit fentebb linkeltem, attol tobbet nem tudok mit irni, mivel semmi ujat nem mutattak meg a rendszerbol (ami engem erdekel, de egy atlag usert nem hat meg, az a secure boot, domain join, company hub, meg a fejlesztesi resze, bar nem mint programozo, hanem lelkes erdeklodo. osszesegeben kellene mar latni a rendszert, nem a kiszivargott kepeket meg fejlesztoi dokumentumokat nezegetni)
nfc: nem erdekel, pont azert amit te is irtal
wireless charging: szinten zenesz. ha jo a hatasfoka, akkor erdekelne, de az eddigiek alapjan nem hat meg
offline navi: ez a jobbak vannak apropenzert majd kiderul akkor ha megjelenik, de ettol fuggetlenul szinten nem hat meg, ahova en jarok kocsival, oda eltalalok navi nelkul is, vagy megnezem elotte az utvonalat. nem azt mondom, hogy felesleges, de nincs benne az elso tizben. -
Az a baj, ezek marhára a te szubjektív véleményeid.
A kesztyűben való használhatóság mondjuk nekem jól jönne(melóban szokott rajtam lenni vékony kesztyű, amivel pl már nem lehet kezelni rendesen egy mostani telefont), az NFC egyelőre engem sem hat meg, valamint a kamera sem szempont(de attól még jó a stabilizátor, pont attól van hányingerem, amilyen képekkel teli a net a ritkatré telefonkamerák miatt), mert van kompaktom, de mondjuk a vezeték nélküli töltés rohad jól jönne, a wp8 szintén bejön az eddigi infók alapján.
De akkor mondok valamit, az iPhone, és a Samsung hatalmas innovációs beszélgessünk a telefonnal marhaság meg engem dettó hidegen hagy, és egy fillért nem adnék érte..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardverkemping június végén
- Call of Duty: Black Ops 6
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged