- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SX Wave
aktív tag
válasz
Alborosie #730 üzenetére
Legális pénz? Igen! Nem értem mi ebben a furcsa?! - ezt én se kérdőjeleztem meg és nem is furcsálltam, ebből kifolyólag ez a bekezdés se nekem szól
Első ránézésre ezek az összegek borzalmas mennyiségűnek hatnak. Viszont, ha levezetjük akkor már teljesen más a szitu! - ez így van, csak én ezt így írtam le - ...Az a pár miliő amit a microsoftol kapnak az még fájdalom díjnak is kevés...
Ha nem így lenne a Microsoft nem adna egy vasat sem. - ezt nevezzük loyalty cash-nek amit azért kapott a Nokia, hogy a készülékek piaci fogadtatásától függetlenül elkötelezi magát a WP mellet. Na ez utolsó mondatom hülyén hangzik, mert más platform már nincs is a Nokiánál -
törölt tag
válasz
Alborosie #640 üzenetére
A legtöbb (ha nem az összes) DSLR-en meg ott van a raw lehetőség. Amit aztán olyanra pofozol, amilyenre akarod. DSLR-en van mélységélesség változtatási lehetőséged, mobilon nincs. DSLR-en cserélhetsz objektívet, stb., stb., ne kelljen már minden felsorolni. A képlet egyszerű: a mobil és a DSLR nem összehasonlítható, nem egy kategória, egymást nem váltja ki.
-
djzolko
tag
válasz
Alborosie #648 üzenetére
Mit? Hát azzal egyetértek, hogy a pureview kicsit megtévesztő. Ennek kitalálhattak volna valami egyéb fantázianevet, mert komoly ez a stabi, ami benne van. Egyébként az átlagos mobilkamerák amiben alulmaradnak, az a szenzor mérete, és a lencsék igénytelensége, a hagyományos kompaktokhoz képest. A 808 megmutatta, hogy lehet ütős kamerát tenni mobilba, viszont ennek ára van, pénzben is, de főleg fizikai méreteiben. Szóval, ha pureview névvel illetik, akkor nem jogtalan elvárás, hogy akként is viselkedjen. :S Félő, hogy képminőségben nem lesz sokkal fejlettebb, itt főleg a kameraszoftverekre fókuszáltak - amik egyébként nagyon jópofák szerintem.
-
Kari1
aktív tag
válasz
Alborosie #640 üzenetére
Amikor pedig a Nokia 808 kameráját hasonlították DSLR gépekhez pont az hozták fel érvnek hogy mindent auton hagyva szebb (DSLR-hez viszonyítva nem is rossz) képet csinál mint pl adott DSLR szintén auton hagyva.
Tudom hogy a Nokia 808 sem ér fel egy DSLR-es géphez, de vicces látni hogy akkor meglett említve hogy nem autón kellene pl a DSLR-t használni (ill így összemérni) erre az volt a válasz hogy ez az életszerű máskor sem fogsz a beállításokkal szenvedni (keynote-on is említették amúgy)Erre mikor rossz képet csinál (ha tényleg 920-szal lett csinálva) akkor pedig hirtelen fontos lett hogy nincsen minden a körülményeknek megfelelően beállítva... (promo képek megint kicsit túlzóak ha ezt tényleg 920-szal készült)
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
Alborosie #641 üzenetére
Na igen. A marketing gonosz dolog. Mindig ki kel talalni ujat, mert az emberek agya megszokja az eddigieket, es mar nem veszi eszre. Ha ujdonsag van arra felkapod a fejed, akarmekkora baromsag is. (mint pl. most a Whiskas kifejezetten HERELT macskaknak keszult kaja..)
Tudni kell a helyukon kezelni a reklamokat, mert alkalomadtan csunyan es gonosz tudatalatti modszerekkel vesznek ra dolgokra, es epitik ki az imidzset, es egyebeket. Eszre sem veszed, csak a kulso szemlelok rajtad, hogy kepes vagy egy uj mobilert 8 orat hajnaltol sorban allni, hogy a tied legyen a 80. eladott darab. Ezt az erre szakosodott iskolakban tanitjak. Legjobb pelda pedig erre tudjuk melyik mobilt (is) gyarto ceg..... De vegulis, valamilyen szinten ugyesek, ok csinaljak a legjobban ezt a mufajt. Az embereken pedig ez mukodik, nem veletlenul talaltak ki a technikakat.
Es ez az, ami pl a Nokianak nem igazan akar menni. En ettol fuggetlenul szeretem a termekeiket, mondjuk engem nem az imidzs meg a szuper keynote-ok, csilivili bejelentesek gyoznek meg, hanem sok teszt, es szemelyes tapasztalatok. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged