Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Byu
aktív tag
Egy utópisztikus világ úgy nézne ki, hogy megveszel egy gyors, erős, szép kijelzős készüléket, és adott esetben 5 évig, sőt, 10 évig vígan használod, hiányérzet nélkül (mint pl. a számítógép piacon - egy mai átlagos gép több, mint elég az átlag júzer igényeihez, és ezért sokan addig használnak pl. egy laptopot, amíg szét nem esik), és csak akkor cseréled le, amikor a beépített akku már bemondta az unalmast.
(most nem kalkuláltam bele a hardveres forradalmakat - pl. új szenzorok, teljesen új technológiák)Ezt a szintet kb. elértük mobiltelefon téren, az átlag júzert nem izgatja, hogy az aktuális csúcsmodellben kétszer annyi mag, kétszer annyi ram, kétszer annyi pixel van, ha már az előző is tökéletes volt neki.
Mégis, egyvalami a gyártók malmára hajtja a vizet. Az, hogy az ember emberből van, és 2-3 év alatt bármit képes szörnyen megunni.
(#842) Touch-ko: Héy bro, lassíts, most nem hasonlítgatott senki semmit a Sirihez, csak beszélgettünk
-
Xero
nagyúr
Ezzel szemben az OS X nagyon bitang lett. Az öreg MBP-m olyan fickós lett tőle külső lemezről (USB2, 2.5", 5400rpm, 120GB), hogy ha menne minden fontos cuccom rajta flottul, akkor kacérkodnék a gondolattal, hogy felrakom a MP-ra is. A Safari is piszok jó lett. Nincs mese vissza kell szoknom Chrome-ról.
Minden valahogy sokkal gyorsabb, pattogósabb, szebben kidolgozott lett.Az iOS icon designerei és az OS X fejlesztői valószínűleg csak az ebédlőben találkoztak és ott is az előző esti csajozásokról beszéltek.
-
djzolko
tag
Persze. És?
Nem vitatkozni akarok, semmi közöm az apple-höz, nem szeretem, nem utálom, de oka van, hogy 5-ösön nem akad, 4-esen meg igen. Pedig nem gyenge hardver. (Igen, tudom, régi, mint az országút, de akkoriban ennyit a droidok is tudtak. - ehhez sincs közöm. Pártatlan vagyok.)
-
Dany007
veterán
Ja értem... És akkor nem tetszik? Kifejted részletesen?
Nem jó az a háttérképes móka? Ahogy látom a többi cucc alá is alá van futtatva el blure-ozva meg minden...
@Remusz911: Én szürkére emlékszem. Sőt 2G-ben még textúrázott szürke volt pl a settings. Tuti nem homogén falfehér.
-
Nagyon kár lenne érte, mert akár az sbsettingset is kiválhatná, aktivátorban átállítva, hogy fenti balról jobbra húzással jöjjön elő fentről lefelé
Egyre kevesebb dolog lesz, ami miatt JB-t kell használni, de azért még maradt...:
- Billentyűzet fix
- NoVoiceMail
- NoSeacrh
- (Sbsettings)Elég sok új funkció tetszik, de az ikonok
Reméljük a telefonon jobban fog mutatni, mint most monitoron
!
-
Zolik
senior tag
hát ha te azt mondod hogy az pont úgy néz ki mint amit én linkeltem akkor neked baj van a szemeddel...
jó persze ha nem is akarod meglátni, és inkább nem fogadod el hogy nyúltak a wp-től akkor jó legyen neked igazad. de szerinted miért van már most tele az összes nagyobb IT portál hogy nyúltak a wp-től desingt??
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezár az Anandtech
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Warframe
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest