- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
őstag
válasz
#72042496 #22 üzenetére
Igen, olcsóbb. Igazad van. De valahogy még sincs úgy, mint pl a hdd, ssd. Tudom, hogy utóbbi(ak) is mesterségesen vannak terelgetve, de az olcsósodást hosszabb távon nem tudják elkerülni. Hány éve is van oled? 2004 sony, 2010 lg. 17 év. Igen, csak az lg tud gyártani (ahogy én tudom), ezért tartja, ameddig bírja, de 15 év alatt hogyhogy a telefonok felső 50%-ban van, a tévéknél meg még mindig az lcd különböző fantázianévvel illetett (q-led, mini led) szarjai vannak?
-
nexplo
őstag
válasz
#72042496 #12 üzenetére
Így van. Bár én eddig egyedül azt csináltam volna meg hogy a tv-t a falba süllyesztem úgy hogy szinte a fal síkjával lenne egy vonalban. Az nagyon szép lenne. Főleg hatalmas tv esetén. Egy a gondom, Philips tv-m van ami ambilight-os és ez olyan "fícsőr " ami miatt vettem a tv-t.
-
nexplo
őstag
Vagy a Samsungnak most láttam hogy van valami design szériája ami keretet kapott mint egy festmény. Be kell állítani kép funkcióra és máris lehet gyönyörködni benne. Persze csak viccelek 0-24ben az sem bírná sokáig de az ötlet jópofa. Én is agyaltam hogy lehetne a TV-t eltüntetni de brutál meló lenne , brutál drágán és nem vagyok benne biztos hogy szépen meg tudnám oldani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Marantz SR5015 DAB+ 4K/8K Atmos, DV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest