Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én sem szoktam "így nézni" egy techdemot. De abban is biztos vagyok, hogy nem költenék el 100k eurot egy kijelzőre. Mert nem más, csak egy szimpla kijelző, amit föl lehet tekerni.
Hasonló véleményem van pl egy 120 millába kerülő Bentley limuzinról. A-ból B-be bádogdoboz. Persze válogatott minőségű anyagokból és kivitelezéssel, de akkor is csak egy autó.
Abból a pénzből pilótavizsgát tennék és vennék egy saját repülőgépet. Hatványozott élmény egy autóhoz képest.
Ez az LG rollTV egy techdemo és reklám. Itt is beszélünk róla és még néhány ezer techsite-on világszerte.
Emlékszel még a Tesla Cybertruck betörő "golyóálló" üvegeire? Egy unortodox reklámfogás volt. Mindenki arról posztolt, tehát elérte a célját. Mint ahogy a másik célját is elérte: annyi megrendelés érkezett rá mostanáig, hogy nem győzik majd gyártani. Musk pedig átvette Bezos helyét a listán. -
Ixion77
addikt
"Senki nem fogja venni most az tuti
"
Ha úgy lenne, nem adnák ki. Meg fogják venni, nem is kevesen. Meglepően sok olyan ember van a világon, akik konkrétan képtelenek elkölteni a pénzüket, annyira sok jön nekik. Nyilván a cégtulajdonosok közt van a legtöbb, de bőven van máshol is. Egy példa a fociból: Alexis Sánchez a MU-ban 600.000 fontot keres. Hetente. Az kb. 200 MFt. Azaz 6 ilyen tévé. Minden egyes héten. És a világon sok százezren ha nem millióan keresnek még nála is többet. A saját helyzetünkből kiindulva nem lehet meghatározni hogy kinek mi az olcsó vagy drága.
-
törölt tag
Ilyenen én is elgondolkodtam, csak tévécserekor lehet koppanás belőle.
Neccesnek tartottam volna, hogy adott tévéhez építsük a falat.
Az LG G (gallery) és W (wallpaper) élhetőbb szerintem, talán a Samsungnak is van falhoz passzítható tévéje. Nekem az előbbi tetszik, de nem feltétlenül fogok venni is ilyet.
-
törölt tag
Bírná az szerintem, meg léteznek tévéliftek is. De azért nem véletlenül az a jellemző, hogy beállítják az emberek a nekik tetsző tévét, ami látszik kikapcsolva is.
Ez egy hasonlan egyszerű megoldás ha valakainek az OLED tetszik, persze az ára miatt csak érdekesség. Aztán vagy lesz belőle hétköznapibb termék is, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Nintendo Switch 2
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Micro Four Thirds
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Revolut
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest