- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
őstag
válasz
#72042496 #22 üzenetére
Igen, olcsóbb. Igazad van. De valahogy még sincs úgy, mint pl a hdd, ssd. Tudom, hogy utóbbi(ak) is mesterségesen vannak terelgetve, de az olcsósodást hosszabb távon nem tudják elkerülni. Hány éve is van oled? 2004 sony, 2010 lg. 17 év. Igen, csak az lg tud gyártani (ahogy én tudom), ezért tartja, ameddig bírja, de 15 év alatt hogyhogy a telefonok felső 50%-ban van, a tévéknél meg még mindig az lcd különböző fantázianévvel illetett (q-led, mini led) szarjai vannak?
-
chopin42
őstag
Miért érzem azt, hogy az oled, mint technológia mindent megtesz azért, hogy ne olcsósodjon, ne legyen "közönséges", mindig is egy prémium, ritka, drága maradjon? 32 colos tévék sosem lesznek. Ja de, olyan áron, mint a tavalyi 50+os, kb mint most a 45ös tv-k, amik olyna áron mennek mint a tavalyi 60 körüliek (hasraütök).
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest