- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimmaclear
csendes tag
-
Dosi
tag
válasz
#24536576 #48 üzenetére
Jetblack = retro 3gs, jól gyűjt mindent, még a bélyeget is
Értesítési led színeit beállítani külön-külön alkalmazásokhoz: régen az SGS4-en húde nagynak számított nekem, aztán rájöttem h csak idegesít h villog amíg ki nem lövöm, aztán a világ oda jutott h marhasok értesítést kapok, aztán fölös led a kijelző úgyis felvillan/csipog a teló/rezeg, szóval inkább kikapcsolva volt mint be. sztem ez nem nagy tétel egy telón (van Nexus 6om)
launchert váltani: hát eddig kb eggyel találkoztam ami középkategóriás telón is használható volt(amióta legalábbis van): Arrow Launcher (igen M$ de használható, akiknek kellett oda tökéletes) amúgy meg attól h más a launchered ugyan úgy - ahogy észrevettem - vagy jobban merül a teló mert a háttérben megy a gyári pl. táccsviz. szval ez is off
billentyűzetet váltani(iOS max témázható lett): ok, talán eddig az alap ms jött be, azon aztán füstölt a kijelző, főleg mikor volt már swipe. De a stock droid is fasza, beépített swipe-al (magyarhoz is). Ez talán hiányzik( sztem megszokás kérdése), de amúgy swiftkey van iOS-re
az meg tudtommal igen csúnyán témázható
szóval 2/3
az egész kinézetet megváltoztatni témákkal: a telefonét? hammertime
kb ugyan az mint a témáknál, ha a legjobbat akarod akkor csinálsz magadnakegyébként sztem az alap Samu/Droid/iOS ikonok faszák, ennyiért nem éri meg jailbrakelni (9.3.5 óta meg már elvleg nem is lehet) az iOS-t 3/4
bluetooth-on kommunikálni, gépről 1 pillanat alatt fájlt másolni, sd kártyát használni: multiplayerezni bt-n keresztül? huehuehuehue
headsetnek bőven elég(fájloknak lassú, vagy K750i-hez?), inkább a wifi megy ma már a legtöbb cucchoz csatlakozáskor. 1 pillanat alatt mit értesz? Csillagkapu Atlantisz BDRip 1080p 66GB? felhőbe fel, telóra le(azért ekkora mennyiséget nem), vagy ott kábel ha nagyon villám de gyorsabban mint a hang. 64 gigás Nexus 6 és HTC elite x3, valamint i6S+ 128GB a 64 már bőven elég, mivel én már elég régóta a felhőt használok a saját fájljaim használatára (sok jó ingyenes van, nagy tárhellyel), a filmeket letöltöm, az jól van gépen. Mobilnet világában nem nagyon tárolok képet/videót( a legutóbbi hónapot +1-2 fontosabb), a többit meg megmutatom annak aki kéri felhőből, gondolom te sem Nokia 3310-el rohangálsz mint main teló....ha meg valami csúcs telód van és mobil net nélkül használod, nos akkor sajnos nem tudok ebben segíteni.
mindenkinek külön csengőhangot beállítani(mp3, nem gyári): AAC jobb minőség mint az MP3...csak szólok...
és lehet csengőhangot minden embernek külön-külön pár iOS verzió óta... igaz 30mp, de kis trükkel lehet több is(ez macera, de ha már mind a 200 contactodnak kiosztod milyen hangon szóljon igazán nem lehet sokkal több idő
). Csak az nem változtatja meg az alap iOS kolompolást aki lusta disznó és
16GBos32GB-os változatot vesz.stb. Ezek annyira alapvető dolgok, hogy nem is értem miért nem hiányoznak az iOS használóknak.:
nagyon sok olyan dolog van ami az egyikben van a másikban nincs, 3 különböző oprendszeres telóm van, tudom miről beszélek, van ami az egyikből hiányzik van ami a másikból, ilyen ez, ezért vagyunk a legtöbben egyének és ezért választhatunk (gyakorta sajnos be kell érni azzal ami van pénz/vallás/egyéb/párkapcsolatmiatt). Az alapvető dolgok ugyan azok, az iOS-t szeretem mert taskokat lehet osztani/kezelni(ha másiknak is az van, márpedig külföldön ez megy)megbízható/stabil/felkapom és megy, Droidot szénné lehet faragni mindenféle beállítással, de gyorsabban merül, akad néha. WM10 pedig windows/inkább munkára használom Droiddal együtt, nem akad, megbízhatóbb mint a droid, imho
. Én személy szerint nem az keresem már mi miatt szar/ne tartozzak abba a táborba, hanem mi az amivel többet nyújt, vagy éppen majdnem ugyan az csak kicsit átgondoltabb valami.
szóltam uff
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 4
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Horgász topik
- iPhone topik
- Diablo IV
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest