- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #119 üzenetére
... és én is: [link]
Ezen kár "kattogni", ill. felesleges hasonlítgatni. Vannak emberek, akiknek sose lesz jó az egyik, ill. sose lesz jó a másik. Meg vannak azok, akiknek a 7 is páros. -
törölt tag
válasz
alkatraz3000 #119 üzenetére
írtam már korábban.
-
Wesder
titán
válasz
alkatraz3000 #111 üzenetére
Olyat én nem hallgatok
-
törölt tag
válasz
alkatraz3000 #101 üzenetére
Nem vagyok tini, de ragaszkodom a saját csengőhangomhoz, amit évek óta használok (Iron Maiden: The Number Of The Beast, némi erősítéssel az elején levő szövegben).
Az angol nem az erősségem, de ez nem tűnik egyszerűnek. Jól értem, hogy PC nélkül csak a mikrofonon keresztül tudnám importálni a hangot?
-
törölt tag
válasz
alkatraz3000 #97 üzenetére
Hát itt a bibi! Kalap pénzért veszek egy olyan hardvert, ami egy PC -nek is elég lenne, de az OS korlátozásai miatt még egy PC is kell ahhoz, hogy teljes értékűen használhassam? Sztem ez megfelelő válasz arra, hogy mit tud az Android, amit egy iPhone nem. Nem kell hozzá PC, anélkül is teljes értékűen használható.
-
törölt tag
válasz
alkatraz3000 #93 üzenetére
Ezt értem. De min fut az iTunes? Hogyan érem el a telón az iTunes kezelőfelületét, hogy kiválasszam azt a bizonyos részletet?
-
törölt tag
válasz
alkatraz3000 #74 üzenetére
Leírnád ezt a metódust? Totál nem vagyok képben. Min fut az iTunes? Felhőben, amit webes felületen érek el a telón, aztán oda feltöltöm a csengőhangot a nemtudomhonnan (talán külső adathordozóról, amit nem tudom, hogyan csatlakoztatok), majd a felhőből, az iTunes -on keresztül visszatöltök a telóra? Vagy, ehhez még kell egy PC is, hogy az iTunes -ba kerüljön a csengőhang?
-
zuioch
aktív tag
válasz
alkatraz3000 #87 üzenetére
Most raneztem, igazad van. Akkor ez is pipa. (Na kb ennyire volt fontos szamomra ez is)
-
Aspecter
csendes tag
válasz
alkatraz3000 #80 üzenetére
Fan-t akartam, de így sem rossz.
-
zuioch
aktív tag
válasz
alkatraz3000 #65 üzenetére
Ha meg valaki meg tobbre vagyik (egyedi csengohangok, ikonok, kinezet, anyamkinja...) jailbreakel egyet, aztan mehet a moka.
-
törölt tag
válasz
alkatraz3000 #39 üzenetére
Értesítési led színeit beállítani külön-külön alkalmazásokhoz, launchert váltani, billentyűzetet váltani(iOS max témázható lett), az egész kinézetet megváltoztatni témákkal, ikonokkal, bluetooth-on kommunikálni, gépről 1 pillanat alatt fájlt másolni, sd kártyát használni, élő háttérképet beállítani, mindenkinek külön csengőhangot beállítani(mp3, nem gyári), stb. Ezek annyira alapvető dolgok, hogy nem is értem miért nem hiányoznak az iOS használóknak. Vagyis tudom, de 1 hét kitiltást vonna maga után ha leírnám.
-
Wesder
titán
válasz
Jöhetnek a közhelyek?
Egyébként arra akartam ezzel utalni hogy amit a gyàrtó megigért azt maradéktalanul tudja az Iphone, míg egy droidos telefon nem biztos hogy dobozból kivéve teljesíti azon dolgokat amit a gyàrtó beigért. (Alsó és középkategóriàra jellemző inkàbb szerintem)
-
törölt tag
válasz
Pl. szabványos adathordozó (értsd: nem IOS specifikus pendrive, mikro SD+olvasó, háttértár) csatlakoztatása általános adatátvitel (értsd: nem csak médiatartalmak) céljából.
Szabványos szerverek (értsd: különböző platformok között is működő, mint pl. FTP, Web, Torrent, stb.) futtatása adatátvitel céljából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest