- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
igen, én is ezen fogtam a fejemet, úgy néz ki mint a magasfényű shiny fekete üveg, csak üvegből meg tudták volna csinálni 20x karcállóbbra, de nem megcsinálták fémből, hogy aztán vehess rá tokot, hogy ne látszódjon az egészből semmi
-
RyanGiggs
őstag
Ez itt a Jailbreak!
A témához meg... persze hogy elfogytak a készletek, ha ilyen pitlák áron árulják! Remélem a következőnél már észnél lesznek, és rendesen emelnek rajta!
-
Norb€€€
aktív tag
Vicces azért, hogy valami baromi profi egyedi technikával kb. üveggé nyalják a fémet, de valami védőbevonattal már nem tudják ellátni.
Az, hogy aprópénztől megkarcolódik valami, már 5 éve is gáz volt, de hogy még a törölgetéstől is... Nem értem, hogy engedhették ezt meg. Gondolom a 7S-nél az lesz a promó, hogy ott már nem karcolódik. yeyy
-
tDr1v3r
veterán
Nem ismerem a használati szokásaidat. Nekem nem sűrűn kell Windows-hoz nyúlnom... csak egy XP van fent a kreszoktató miatt meg egy Windows 10 az Xbox app miatt Parallels-ben, de talán ha havonta egyszer használom ezeket.
Automator-ban van rengeteg scriptem, appból is megvan minden amit használok, nem érzem szükségét arra hogy Windows-t használjak... no nem mintha problémám lenne azzal (az UI nem tetszik meg még kevés dolog van átvive Modern-re de ezek ugye javulnak, az Anniversary update is sokat csiszolt), 3-4 év után még lehet váltok is arra ha a notigyártók észreveszik magukat és képesek lesznek normális trackpadet használni a gépeikben.
Az iOS nekem... nem azt mondom hogy buta alapjáraton, iOS 9-et JB nélkül használtam több mint fél évig és tudott mindent ami nekem kell, de vizuálisan nagyon nem gyerebe. Lecserélhetem az ikonokat (csak ugye várni kell hogy valaki feltörje a rendszert hozzá), de attól még nem tudom átformálni a többit... Androidon nagyobb szabadságom van ilyen téren, a CM Themer nagyon jól működik, de alapvetőleg sokkal jobban bejön a Material Design nekem.
Mondjuk az más kérdés hogy proceed with szopóálarc ROM-olni, főleg ha az ember használ egy rakás Xposed modult... de ennyit megér nekem. iOS-t is soft brickeltem már régebben, nem kihívás.
-
Halkow.
senior tag
Újabb manipulált hír szánalmas....
minden éven eljátszák ezt a kampányt.
Tavaly a Roséarany színű ragyipöl fogyott el, közben allig fogyott. -
törölt tag
válasz
#02683648 #154 üzenetére
Hányszor írjam még le, hogy mi volt az eredeti kérdés, amire reagáltam? Nyilván azokat a különbségeket írtam le, amik miatt én nem használnék IPhone -t.
A "kettőötvenezés" arra irányult, hogy ha ennyi pénzt kiadok egy hordozható számítógépért, akkor nem szeretnék még egyet vásárolni azért, hogy az elsőt teljes értékűen használhassam. Az Androidos eszközökhöz nincs szükség PC -s programra. Lassan két éves a telóm, de eddig csak egyszer használtam hozzá PC -s programot (rootoláshoz, ami ugyebár szintén nem az átlag felhasználók céljaihoz kellett). Nem kell iTunes -hoz hasonló hókuszpókusz.
-
kovbandi82
őstag
Csak segítettem már Neki, kétségbe esett. Céges Vpn-ről akart frissíteni, nem jött össze. Csóri a tipikus szolgáltatói részletre vett telós, és vagy 18 hónap hátravan Neki, szóval leizzadt. Nem a platform volt a lényeg, hanem a gesztus, meg amúgy is mindenki hozzám jön bent az ilyen olyan dolgaival, igaz idáig csak droiddal. És nem néztem, hogy a megákkal pörög le a netkeretem, megoldottuk.
Az Iphone szakmai szakmai topicban nincs is, az egyéb teszteknél keresgess. Sajna a nincs B20, az O+3 olcsóbb, meg hogy Iphone copy nagyjából mindenhol elhangzik. Eléggé lehangoló és unalmas már, főleg hogy sokszor alapja sincs. Ha lesz idős nézz szét -
törölt tag
válasz
#79335424 #142 üzenetére
Jó de a csak fészbúkozásra veszi és a mittomén milyen szervereket akar futtatni rajta között van egy elég széles kontinuum (nem a MS cucca
) és a droid vmint az ios userek nagy része is itt helyezkedik el.
Lehet érvelni minden mobilos OS mellett és ellen is, csak olyan érveket kellene felhozni amik az userek széles körét érintik, vagy hozzá kell tenni, h vannak speciális igények amikre csak egyik vagy másik jó.
Hasonlóan a nem mobil OS-ek esetében: tény és való, hogy a windows vagy a mac os x nem jó atomerőmű vezérlésére, de a userek viszonylag kis százaléka keres atomerőmű vezérléséhez OS-t.A kettőötvenezés pedig azért nem állja meg a helyét, mert a Samsung S7 is 230 körül nyitott, az edge pedig 250 fölött emlékeim szerint.
PS: még mindig nincs iphonom
-
tDr1v3r
veterán
válasz
kovbandi82 #152 üzenetére
Csak a Mac-es topikokba járok, máshova nem.
De az iPhone-os szakmai nem vészes szerintem, nagy ritkán benézek ha valamiért utána kell néznem, eddig úgy láttam hogy elvannak köpködés nélkül.
Szerintem teljesen alaptalan az állításod. Van egy hangos kisebbség aki arra veri magát hogy iPhone-t használ - de kérdem én, Samsung, LG és Xiaomi készülékeknél nincs meg ugyanez? Magamról és a környezetemről (haverok közül szinte mindenkinek iPhone van, nővéreméknél is - és ők azért enyhén tanultabbak nálunk) tudom hogy nem vagizni veszik, hanem azért mert ezt a rendszert szokták meg, az iMessage beleépült a mindennapjaikba, etc etc. Csak Józsika Jelölj és ájfónproli társai alapján nem lehet kollektíve általánosítani mindenkire! Ha azoknál két idegvégződés máshogy lenne, S7-el osztanák ugyanezt az észt...
Azok (nem mondok neveket, aki akarja magáraérti) akik itt köpködik az iPhone-t ugyanazt a végletet képviselik a droidos oldalon mint akiket ők utálnak az almás oldalon. Én így gondolom, és ezért tartom röhögnivalónak azt ami itt megy.
Mobilnetet én nem pazarolnék ilyenekre amúgy, csinálja meg a mekibe' vagy otthon 'szt kész. Én se OTA-zok mobilnetről.
-
kovbandi82
őstag
Azért ne sajnáljuk az ellentábort, gondolom jársz másik topicokba is, sajna nem alaptalan az állításom, de offolom a témát (egyenlőre)
Maga a Mac mint rendszer és eszköz a felhasználói szokásaimhoz drága. Lényegében a notin csak filmet nézek.
Privát mobilnetem 9 giga, és Vodásként B20 nélküli telón lövöm el. Most pl 2 giga ment el egyik nap, mert benyelte a kollega a 6s-en az OTA hibát. De az Android buherátor kollégája leszedte az Itunest meg a 2 gigányi egyéb cuccot. Most hónap végén vehetem a kiegészítő csomagotViszont azóta nem baszogat a B20 nélküli kínai telefonommal...mert Neki ugye Iphoneja van....
-
tDr1v3r
veterán
válasz
kovbandi82 #148 üzenetére
Mondom én, nailed it.
macOS sokkal jobb, az iOS-t én se szeretem amúgy, a GUI nem jön be. De ezt a tenyérbemászósan cringeworthy hiszti se amit letoltok az iPhone-ok ellen... senki se tart fegyvert a fejetekhez hogy szeressétek, de legalább ne ezt a sztereotíp általánosító szart nyomassátok már. Tudod, EU, civilizált viselkedés és társai...
Amúgy nincs privát mobilnetem, a munkahelyi kártyámról kapom. És nem futok ki abból a gigából.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
kimmaclear #123 üzenetére
Pontosan. Vannak ezektől sokkal fontosabb napi dolgai, teendői is az embernek, minthogy ilyenekkel bohóckodjon
Én gondtalanul akarom használni a telefonomat, mást nem és erre - számomra - az iPhone a legmegfelelőbb
-
kovbandi82
őstag
Betalált mert a lenéző dumákat nem igazán csípázom, főleg mert ezeket elsősorban olyanok mondogatják, akik a törlesztés miatt a belassított 500 megás mobilnetről próbálnak böngészni, mert sajna nagyobb netcsomagra nem telik már. Ettől függetlenül soha nem mondom azt, hogy nem jön el az az idő, amikor megint bepróbálkozok az IOS-el, de jelenleg az Air2-n szerzett negatív tapasztalataim miatt kb. az IOS12 körül gondolkozok. A MacOS-ről meg mivel nincs tapasztalatom, rosszat nem írhatok, biztos fasza lehet.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
kovbandi82 #146 üzenetére
Kedves vagy, de androidos készüléket használok amit nem tervezek iOS-esre lecserélni.
De látom betalált, pont annyira amennyire gondoltam.
-
kovbandi82
őstag
Te biztos sokra vitted
Tipikus Iphones duma, akinek Iphoneja van az vitte valamire, nah ez a szánalmas.
Mellesleg a munkahelyen a telefonnal szoktam fényképezni, és eléggé probléma lenne, ha nem tudom símán adatkábellel átvinni a képeket akármelyik gépre anélkül, hogy az Itunest fel kellene telepíteni. Szval speciel ezért is szeretem a droidot.
Jah, és nem vittem semmire, Nekem és a feleségemnek is azok vételekor 100k feletti telefonunk van, a tabrol meg a notiról nem is beszélve, és nem részletre vettem vagy szolgáltatói rabigára egyiket se. Szval a szánalmas lekicsinylő dumádat akár be is fejezheted, mert attól, hogy nem egy megrágott almát szorongatok, attól elhiheted vagyok valaki.
És mielőtt megkérdeznéd, volt almás eszköz itthon, az Iphone 5 anno fél év után lett lecserélve, az Ipad Air2 1 hét után. Fura volt a zártság, mint ha börtönben lettem volna. -
törölt tag
Mint írtam, én csak arra a kérdésre válaszoltam, hogy "Mit tud egy Androidos teló, amit egy iPhone nem?" A reakció borítékolható volt, ahogyan azt már előttem leírták: "Azokra a funkciókra nincs is szükség", meg "ezek csak a kockáknak fontosak". Lehet, de ettől még az iPhone buta, mint a főd egy Androidos flagship -hez képest. Persze, Facebookozáshoz elég. Kettőötvenért.
-
törölt tag
Ennek a kis hírnek a kommentjeiben kapásból összefutottunk legalább ketten, akik ismerjük az automatizálásban rejlő lehetőségeket. Arról nem tehetek, hogy a userek többsége nem lát tovább a Facebook -nál. Aki nem tudja, hogy milyen lehet a "minden", annak persze, hogy egy iPhone "mindent" tud. Pontosan nekik találja ki az Apple az olyan maszlagokat, mint pl. a "retina kijelző".
-
törölt tag
válasz
#79335424 #127 üzenetére
Én nem az ios mellett vagy ellen akarok érvelni de "Szabványos szerverek (értsd: különböző platformok között is működő, mint pl. FTP, Web, Torrent, stb.) futtatása adatátvitel céljából" a droid felhasználóknak is max egy számjegyű %-a számára fontos. Az oké, hogy neked igen, de ez még a "régi klasszikus" bluetooth fájlátvitelnél is ritkább use-case.
-
törölt tag
válasz
kovbandi82 #131 üzenetére
Akkor vedd úgy, hogy volt egy ilyen tapasztalatod, én tényleg szimplán szeretem az alma cuccokat, az én igényeimnek jobban megfelel az OSX és az iOS, mint a többi rendszer. Sok olyan ismerősöm van, akiket szimplán nem érdekelnek ilyen hadakozások, out of the box használják a kütyüket, amikor meg elavulnak, csere - szerintem ez a normális amúgy, nem kell ebből kvázi vallási kérdést csinálni.
-
törölt tag
válasz
<Adamsky> #128 üzenetére
Hmmm... Nálam is hasonló a helyzet automatizálás téren, csak nem Tasker -rel, hanem E-Robot -tal. A legalapvetőbb alkalmazásom. Nem váltok újabb Android verzióra (most 4.4.2 -t használok), amíg nincs meg a teljes kompatibilitás. Ezek szerint iPhone -on Linux shellparancsok sem futtathatók automatizáltan?
-
d@vee
őstag
Nálam az alma csak a zártság és az ár miatt nem téma. Anno volt egy 3GS-em évekkel ezelőtt, hamar túladtam rajta.
Viszont kinézetre mindig tetszettek, a 4-től kezdve egészen mostanáig. Kipróbálnám ezt a hetest néhány hétig, de az ára nekem egészen egyszerűen megengedhetetlen. Már 30 ezret is izzadva adok ki egy készülékért, mert sajnos 2 hónapja nincs munkahelyemDe most jött meg a fa hátlapos DOOGEE F3 Pro-m, ami már kielégíti a külső iránti igényemet és ezzel elleszek 1-2 évig vígan
Volt még Lumia-m is, az tetszett, de mikor a kezembe került hónapokkal később egy droid, meglepődtem, mennyire hiányzott már az a rendszer. -
kovbandi82
őstag
válasz
#40359168 #129 üzenetére
Minkettőröl van tapasztalatom, csak arról ítélkezek, vagy írok véleményt amit használtam. Pl. a Wint pont ezért nem jellemzem sehol.
Ipad Air2-n volt legutóbb újból IOS-t használni, Nekem nem jött be. Jó volt, de nem jött be. Nah ezt az utolsó kijelentést én még nem hallottam senkitől fordítva sajnos. És még én nem hallottam sz@randroid nélkül azt, hogy jó az IOS.
Lehet rossz emberek között mozgok, sőt tuti, de személyes tapasztalat az, hogy az jó ez nem. Tapasztalatot persze merítettek, jah, egy 20000 Ft-os Samsung személyében. Csak nem azzal kell összehasonlítani. -
kovbandi82
őstag
Hello, nem általánosítottam, mint személyes ismeretségi körből merítve tapasztalatot írtam le gondolataimat, ami nem mindegy. Persze, van droidon is analfabéta, nem kevés, de sajna azt is a személyes tapasztalatból merítve mondom, hogy jóval több az előítéletes, Iphonet nyomkodó és meggondolatlanul a droidot fikázó userek száma, mint fordítva. Sajna ez van. És sokan észérvekre se hallgatnak. Pedig ehelyett a marakodás helyett jobb lenne, ha mindkét tábor tapasztalatot cserélve tudná megvitatni, mi a jó és mi a nem a rendszerekben. Van pro és kontra mindkettő mellett, csak amit megint a saját tapasztalataim alapján osztok meg, egy adott funkció vagy lehetőség, vagy egy adott külső borítás anyaga addig rossz vagy felesleges, ameddig az Apple ki nem adja, utánna viszont elengedhetetlen. Kérdem én ha ilyen tökéletes, miért kellenek bele új funkciók, teszem azt olyan, ami a droidban máe benne van.
Az 5c megjelenése előtt az olvastam minden droidos topicban, hogy szar műanyag. Bezzeg a minőségi Apple. Akkor miért adtak el 1 db. 5c-t is? Onnantól kezdve fasza volt az is. Jönnek a felesleges a nagy felbontás dumával? Akkor miért kellett a 6s-be? Kompromisszumot kell kötni mindkét platformom, tökéletes nincs, csak olyan ember, aki elhiszi azt, mert szemellenzős. Nem tudom mennyi ideig nem jelezte a billentyű grafikusan a betűkön, hogy kis vagy nagybetűvel ír a paraszt. Az se volt egy jó megoldás, de meg lehetett szokni. De ugye csak jobb hogy valtoznak a betűk is. Kb ennyi baj az Iphone userek egy részével, hogy nem képesek bevallani, ha valami hiányzik, egyszerűen ameddig bele nem kerül, azt mindják nem kell az. -
törölt tag
válasz
kovbandi82 #124 üzenetére
Próbálj meg abból kiindulni, hogy sok olyan user van, aki "sz@randroid" nélkül mondja, hogy a jó az iPhone, meglátod, mennyire kinyílik a világ. Ezt halálkomolyan írom.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #119 üzenetére
... és én is: [link]
Ezen kár "kattogni", ill. felesleges hasonlítgatni. Vannak emberek, akiknek sose lesz jó az egyik, ill. sose lesz jó a másik. Meg vannak azok, akiknek a 7 is páros. -
törölt tag
válasz
alkatraz3000 #119 üzenetére
írtam már korábban.
-
zombinyul
addikt
Ennyi gusztustalan általánosítást is rég olvastam, mint ebbe a topicba. Szörnyű, komolyan mondom.
Sokak szerint iOS-t csak 1 bites, analfabéta, tudatlan idióták használnak, akik nem értenek semmihez.
Nálam az i6 egy G4-et váltott. Egyetlen hátrànya a G4-hez képest a kicsi memória. A G4-be volt 64 giga, ez meg lepkefing 16. De ez is csak a türelmetlenségemen múlott... Ezenkívül hamar kiütötte a G4-et a nyeregből, mert egy borzasztóan jó telefon. De egyértelműen azért jött be annyira, mert buta vagyok... Hozzáteszem, imádtam a G4-et is, nem kicsit.
Hogy a témához is szóljak, nem is értem, hogy fogyhat jobban ez a horzasztó csillogós fekete. A matt, na az tényleg gyönyörű... Egy olyat tuti venni fogok.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
kovbandi82 #124 üzenetére
De analfabéták minden fronton vannak. Neked is leírom, hogy lehet akármilyen egyedi csengohangot berakni, gép sem kell hozza. Write only mód?
Engem meg bármelyik ismerősöm hívogat, holott 7 eve iphoneos vagyok, de értek a droidhoz is, és meg tudok csinálni mindent, ami fizikailag amúgy jo.
-
kovbandi82
őstag
Igaza van mindenkinek, ami funkció, és legyen az akkor az egyéni csengőhang - hiányzik a készülékből az felesleges, minek az, egészen ameddig bele nem kerül, mert akkor forradalmi újítás Na ez a gond az Iphone userekkel, hogy nem képesek belátni, hogy vannak problémák náluk is, ugyanúgy mint minden platformon, csak a demagóg szöveg megy, hogy szarandroid jóájfon, meg úgysetudodmegvennimertcsóróvagy, holott lassan ha akarna, a minimálbéres is hozzájut, mert inkább vállalja a 2 év rabigát.
Csak az a probléma, hogy pont nekik nem telne rá..
A másik, hogy akárkinek akinek az ismerőseim közt Iphoneja van, analfabéta hozzá. Kérdem én, akkor milyen alapon szólnak le más rendszert, ha azt se tudják miről van szó.
Plussz nevetség, higy amikor a 2 kollegámnak elfingotta magát a 6s-e frissítéskor a melóhelyen, akkor a bent közismerten Android buherátor kollegához fordultak... -
kimmaclear
csendes tag
-
Mr.Silkó
veterán
Nekem nagyon tetszenek, főleg a 7 Plus, de még jó sokáig nem akarom leváltani az i6-ot, mert kiválóan működik.
-
joey04
titán
Érdekes, hogy míg a sajtó, a nép alapvetően elégedetlen az új telókkal (vagy csak az újítást keveslik), mégis viszik, mint a cukrot.
Nem úgy látom: [link]
Alapvetően elégedettek, 1-2 esetet kivéve, na meg persze a jack miatt kapja az ívet, de az azért jogos is, bár szvsz nem deal breaker.
-
Dosi
tag
válasz
#24536576 #48 üzenetére
Jetblack = retro 3gs, jól gyűjt mindent, még a bélyeget is
Értesítési led színeit beállítani külön-külön alkalmazásokhoz: régen az SGS4-en húde nagynak számított nekem, aztán rájöttem h csak idegesít h villog amíg ki nem lövöm, aztán a világ oda jutott h marhasok értesítést kapok, aztán fölös led a kijelző úgyis felvillan/csipog a teló/rezeg, szóval inkább kikapcsolva volt mint be. sztem ez nem nagy tétel egy telón (van Nexus 6om)
launchert váltani: hát eddig kb eggyel találkoztam ami középkategóriás telón is használható volt(amióta legalábbis van): Arrow Launcher (igen M$ de használható, akiknek kellett oda tökéletes) amúgy meg attól h más a launchered ugyan úgy - ahogy észrevettem - vagy jobban merül a teló mert a háttérben megy a gyári pl. táccsviz. szval ez is off
billentyűzetet váltani(iOS max témázható lett): ok, talán eddig az alap ms jött be, azon aztán füstölt a kijelző, főleg mikor volt már swipe. De a stock droid is fasza, beépített swipe-al (magyarhoz is). Ez talán hiányzik( sztem megszokás kérdése), de amúgy swiftkey van iOS-re
az meg tudtommal igen csúnyán témázható
szóval 2/3
az egész kinézetet megváltoztatni témákkal: a telefonét? hammertime
kb ugyan az mint a témáknál, ha a legjobbat akarod akkor csinálsz magadnakegyébként sztem az alap Samu/Droid/iOS ikonok faszák, ennyiért nem éri meg jailbrakelni (9.3.5 óta meg már elvleg nem is lehet) az iOS-t 3/4
bluetooth-on kommunikálni, gépről 1 pillanat alatt fájlt másolni, sd kártyát használni: multiplayerezni bt-n keresztül? huehuehuehue
headsetnek bőven elég(fájloknak lassú, vagy K750i-hez?), inkább a wifi megy ma már a legtöbb cucchoz csatlakozáskor. 1 pillanat alatt mit értesz? Csillagkapu Atlantisz BDRip 1080p 66GB? felhőbe fel, telóra le(azért ekkora mennyiséget nem), vagy ott kábel ha nagyon villám de gyorsabban mint a hang. 64 gigás Nexus 6 és HTC elite x3, valamint i6S+ 128GB a 64 már bőven elég, mivel én már elég régóta a felhőt használok a saját fájljaim használatára (sok jó ingyenes van, nagy tárhellyel), a filmeket letöltöm, az jól van gépen. Mobilnet világában nem nagyon tárolok képet/videót( a legutóbbi hónapot +1-2 fontosabb), a többit meg megmutatom annak aki kéri felhőből, gondolom te sem Nokia 3310-el rohangálsz mint main teló....ha meg valami csúcs telód van és mobil net nélkül használod, nos akkor sajnos nem tudok ebben segíteni.
mindenkinek külön csengőhangot beállítani(mp3, nem gyári): AAC jobb minőség mint az MP3...csak szólok...
és lehet csengőhangot minden embernek külön-külön pár iOS verzió óta... igaz 30mp, de kis trükkel lehet több is(ez macera, de ha már mind a 200 contactodnak kiosztod milyen hangon szóljon igazán nem lehet sokkal több idő
). Csak az nem változtatja meg az alap iOS kolompolást aki lusta disznó és
16GBos32GB-os változatot vesz.stb. Ezek annyira alapvető dolgok, hogy nem is értem miért nem hiányoznak az iOS használóknak.:
nagyon sok olyan dolog van ami az egyikben van a másikban nincs, 3 különböző oprendszeres telóm van, tudom miről beszélek, van ami az egyikből hiányzik van ami a másikból, ilyen ez, ezért vagyunk a legtöbben egyének és ezért választhatunk (gyakorta sajnos be kell érni azzal ami van pénz/vallás/egyéb/párkapcsolatmiatt). Az alapvető dolgok ugyan azok, az iOS-t szeretem mert taskokat lehet osztani/kezelni(ha másiknak is az van, márpedig külföldön ez megy)megbízható/stabil/felkapom és megy, Droidot szénné lehet faragni mindenféle beállítással, de gyorsabban merül, akad néha. WM10 pedig windows/inkább munkára használom Droiddal együtt, nem akad, megbízhatóbb mint a droid, imho
. Én személy szerint nem az keresem már mi miatt szar/ne tartozzak abba a táborba, hanem mi az amivel többet nyújt, vagy éppen majdnem ugyan az csak kicsit átgondoltabb valami.
szóltam uff
-
törölt tag
Ezek nem telók, hanem olyan számítógépek, amikkel telefonálni is lehet. De, ha a teljes értékű használatukhoz kell egy számítógép is, akkor egy periféria szintjére degradálódig a többszázezres mobil számítógép. Ez számomra elfogadhatatlan pazarlás. Egy számítógép képességeinek határát a hardver képességei jelentsék, ne az OS korlátozásai!
-
joey04
titán
Az iPhone 7 és iPhone 7 Plus péntektől lesz megvásárolható, már amennyiben nem a dupla kamerával szerelt, nagyobbik változatra vágyunk, vagy az alapmodell jet black színvariánsára.
Vagyis az Apple-nél akik a sorban állok biztos nem kapnak semmilyen Plus modellt a rajton. Szóval igazából csak a kicsi lesz megvásárolható, a Plust csak az előrendelők kapják meg.
2: pedig a 6 óta szerintem pont rondák
16: lol inkább csendben maradtál volna.
21 (és 6): hülyeség, a matt feketén is látszik, hogy új készülék.
39: ahogy olvastam a kommentet már vigyorogtam és jön is a bullshit áradat onnantól az 5. kommentben.
46: he? amúgy jövőre lehet az lesz és szerintem a samu fogja adni, bár van más lehetőség. btw te biztos jobban tudod és a vezetéseddel sikeresebb lenne a samu, mert gondolom te eddig sem adtál volna el semmit az almának.
49: az már megtörtént a 44-ben.
77: igen, már az elején mondták, hogy nem lesz elég a rajtra.
-
Ati007
őstag
Vajon ezt még hány évig lehet elsütni hogy hiánycikk az elején
-
Wesder
titán
válasz
alkatraz3000 #111 üzenetére
Olyat én nem hallgatok
-
kovsol
titán
válasz
#79335424 #103 üzenetére
Vannak ingyenes programok amivel tudsz csinálni csengőhangot.
Egyébként van olyan akinek nincs laptopja vagy bármi más eszköze a telefonon kívül? Én több évig használom ugyan azt a csengőhangot, talán kibírom azt az 5 perc időt amibe került kivágnom egy részletet egy mp3-ból. -
törölt tag
Ezzel teljesen egyetértek. Arra "kaptam fel a fejem", hogy mit tud az Android, amit egy iPhone nem. Sokmindent. Leginkább szabványos adatkommunikációt különböző platformok között. Az iPhone optimalizáltságbeli előnyét elismerem, és amit tud, azt jól tudja. Csak, amit tud, az nekem kevés.
-
DithenS
senior tag
de mi ez a jet black mánia? Mi ez a Jet? Ez is olyan mint a fiatokban a multijet dízelmotor.Mint ha valami turbina hajtaná mint a repülőket szokás.
-
válasz
#79335424 #103 üzenetére
Kiragadtál egy saját igényt és azon lovagolsz...
Az Apple ökoszisztémája és integráltsága kiemelkedő. Felheveted a telefonodat a laptopodon, ha épp nincs kéznél a telefon, de csörög, szinkronizálni tudsz minden IOS eszközö között felhasználói interakció nélkül és még ezer dolog, amiben az Apple rendszere bizony jó.
Hogy kell-e mindenkinek? NEM Dehogyis... a legtöbb droidos nyilván nem is akarná, mert zárt a rendszer. Viszont a zártság igen nagy fokú integráltsággal jár, míg a droid nyílt, ami azt is jelenti egyben, hogy minden kérdésedre netet kell túrni és alkalmazásokat kell telepíteni vagy PC-ről mókolni. És az Androidhoz is kell az esetek elég nagy százalékában PC... Az Apple-höz sem kell PC, de ha értelmesen a gépeden csinálsz meg valamit, azt gond nélkül szinkronizálhatod a telefonoddal, tableteddel.
Mindenkinek mások a preferenciái és én sem török pálcát, én szeretek mókolni a rendszeren időnként, de vannak dolgok, amikben kényelmes vagyok és elvárom, hogy működjön. Totál emberfüggő, hogy mi jön be és mi nem.
-
törölt tag
válasz
alkatraz3000 #101 üzenetére
Nem vagyok tini, de ragaszkodom a saját csengőhangomhoz, amit évek óta használok (Iron Maiden: The Number Of The Beast, némi erősítéssel az elején levő szövegben).
Az angol nem az erősségem, de ez nem tűnik egyszerűnek. Jól értem, hogy PC nélkül csak a mikrofonon keresztül tudnám importálni a hangot?
-
törölt tag
válasz
alkatraz3000 #97 üzenetére
Hát itt a bibi! Kalap pénzért veszek egy olyan hardvert, ami egy PC -nek is elég lenne, de az OS korlátozásai miatt még egy PC is kell ahhoz, hogy teljes értékűen használhassam? Sztem ez megfelelő válasz arra, hogy mit tud az Android, amit egy iPhone nem. Nem kell hozzá PC, anélkül is teljes értékűen használható.
-
törölt tag
válasz
alkatraz3000 #93 üzenetére
Ezt értem. De min fut az iTunes? Hogyan érem el a telón az iTunes kezelőfelületét, hogy kiválasszam azt a bizonyos részletet?
-
fordfairlane
veterán
-
-
.LnB
titán
Kb ugyan az. Kicsit többen tudják. De nem is akartam felhozni a doridosokat ellenpéldának. Egyszerűen ez nem lehet megoldás (se a root, se a jailbreak). Vagy van egy feature, vagy nincs. Az, hogy buherával megoldható az nem elfogadható megoldás. De egyébként semmi bajom az IOS-sel, teszi a dolgát. az, hogy nem tökéletes? Az android se az. Nagy boldogságot jelent nekem az iOS mert menyasszonyom mióta használja egyszer (konkrétan egyszer) jött oda a telefonjával hozzám, hogy segítsek. A többi magától értetődően működik. Nem használnám, de ez nekem is jó. Le van a gond. "Ezt állítsd be", "ezt töltsd le", "mé nem működik" Ilyen nincs. Kivette a dobozból és működik, majdnem két éve.
-
törölt tag
válasz
alkatraz3000 #74 üzenetére
Leírnád ezt a metódust? Totál nem vagyok képben. Min fut az iTunes? Felhőben, amit webes felületen érek el a telón, aztán oda feltöltöm a csengőhangot a nemtudomhonnan (talán külső adathordozóról, amit nem tudom, hogyan csatlakoztatok), majd a felhőből, az iTunes -on keresztül visszatöltök a telóra? Vagy, ehhez még kell egy PC is, hogy az iTunes -ba kerüljön a csengőhang?
-
zuioch
aktív tag
válasz
alkatraz3000 #87 üzenetére
Most raneztem, igazad van. Akkor ez is pipa. (Na kb ennyire volt fontos szamomra ez is)
-
Aspecter
csendes tag
válasz
alkatraz3000 #80 üzenetére
Fan-t akartam, de így sem rossz.
-
-
Aspecter
csendes tag
Lehet egyébként bármit mondani az Apple-re de szoftveres támogatásban első, az új iOS-t most 4 éves gépek is megkapták, ami elég korrekt. (Mondjuk az már más kérdés, hogy egy AppleFun ennyi idő alatt 4 telót vesz, de az már más kérdés...) Androidnál a legjobb ebben az esetben a 2 év (Nexus vonalon), de ami mizéria van most a driver kérdéssel, az elég gáz. De visszatérve az iPhone-hoz, az Apple is, mint a legtöbb cég, az átlagemberekre tervez, akik bekapcsolják a telefont és működik, akik nem akarnak minden félét beállítgatni, nem pedig a techmániásokra. Nyugaton 180 euro ellenében adják az előfizuhoz nem olyan konstrukcióban, mint itthon, hanem egy havi 30-40 euros számlához, 2 év hűséggel, lehet számolni mennyibe jön ki így mindenestül. Ha olyan helyen dolgozik az ember a cég veszi neki, és az ember többnyire munkára, emailekre, netezésre, fotózásra, telefonálásra használja, amire teljesen megfelel. Szóval az extra feature-ök abszolút hidegen hagyják az embereket.
-
dane
senior tag
Elfogytak? Akkor keveset gyártottak...
-
.LnB
titán
Ha az átlag iPhone felhasználónak azt mondod, hogy "jailbreak" akkor furán fog rád nézni, hogy miért akarsz te betörni egy börtönbe. (feltéve, hogy kicsit tud angolul)
Most komolyan, szerinted az iPhone-ok hány százaléka van jailbreakelve? 0,000001?
Egy jó iPhone user, nem akar ilyen dolgokat, neki az jó ami van. Ha meg megtudja, hogy mondjuk az android tud "ilyet, meg ilyet és az övé nem" akkor az a dolgot egyszerűen feleslegesnek titulálja. Amikor meg az Apple még is beleteszi új feature-ként, akkor azt az Apple találta fel.
-
fordfairlane
veterán
Nem értem, miért probléma ez.
Ha valaki demonstrálni akarja, hogy a legújabb iPhone7-ese van, az vegyen megfelelő színű iPhonet. Aki nem akarja, az vegyen olyan színűt, ami tetszik neki. Aki meg tévedésből mondjuk arany színűt vesz, majd később szembesül azzal a következménnyel, hogy a többiek messziről nem látják, hogy neki új iPhone-ja van, és emiatt nem kap elég figyelmet, nos, az menjen haza, és gondolkozzon el az élete értelméről.
-
zuioch
aktív tag
válasz
alkatraz3000 #65 üzenetére
Ha meg valaki meg tobbre vagyik (egyedi csengohangok, ikonok, kinezet, anyamkinja...) jailbreakel egyet, aztan mehet a moka.
-
-
.LnB
titán
-
-
mrThomi
addikt
Most akkor melyik a black, es melyik a jet black ?
-
tDr1v3r
veterán
Ezen a jet blacken jobban ragad a dbrand skin legalább.
Nekem a matt fekete tetszik, ez tényleg az a design amivel már a 6-nak is ki kellett volna jönnie.
-
.LnB
titán
Már oviba? Akkor te jóval korábban érő típus voltál mint én.
De nem, itt arról van szó, hogy két azonok méretű kijelzővel rendelkező telefon tényleges dimenziói mennyire eltérnek egymástól. És még csak nem is az aksi miatt. Megmagyarázhatatlan az iPhone 6S+ mérete.
(#53) Brett001 Csak, hogy ez nem magyarázat, nem lehet ezt felhozni az Android védelmében. Egyszerűen az Apple ezt jobban csinálja, nincs mit tenni. Nem mint ha lenne bármi lemaradása a főbb androidos telefonoknak a mindennapi használat során. Na meg aztán hol tud az Apple olyan egyedi feature mint a füstöt és lángot kibocsájtó telefon?
-
Brett001
aktív tag
+1
És hogy frankón, fluidan fut az iOS annak köszönhető, hogy minden házon belül van megoldva. Az Applenek csak a saját A sorozatú SoC-jára kell optimalizálnia. Azért kiváncsi lennék, ha nyílttá tennék az iOS-t (aminek kisebb az esélye mint egy meteorbecsapódásnak
) és boldog boldogtalan elkezdené optimalizálni a kismillió különféle SoC-hoz, mennyire kaka tudna az is lenni.
-
törölt tag
válasz
alkatraz3000 #39 üzenetére
Értesítési led színeit beállítani külön-külön alkalmazásokhoz, launchert váltani, billentyűzetet váltani(iOS max témázható lett), az egész kinézetet megváltoztatni témákkal, ikonokkal, bluetooth-on kommunikálni, gépről 1 pillanat alatt fájlt másolni, sd kártyát használni, élő háttérképet beállítani, mindenkinek külön csengőhangot beállítani(mp3, nem gyári), stb. Ezek annyira alapvető dolgok, hogy nem is értem miért nem hiányoznak az iOS használóknak. Vagyis tudom, de 1 hét kitiltást vonna maga után ha leírnám.
-
.LnB
titán
Szerintem a nagy átlag ugyan így vélekedik, szerintem is az 5S volt a legszebb. Igaz olyan kicsi kijelzővel, hogy nem igazán volt szembetűnő telefon.
De ez a 6-os széria, ami úgy néz ki mint ha körbe lenne fugázva a telefon mint egy fürdőszoba, az egyenesen méltatlan az iPhone-hoz ha mér ennyire az egekig van magasztalva. Ráadásul az 5,5"-os Plus kényelmetlenül nagy készülék is, a helykihasználása botrányos. Pár hete összehasonlítottuk haverom 6S Plus-szát és az enyémet. Haver szólni nem mert.
-
Venyera7
senior tag
Hol a Samsong logó? Èn a Super Amoled kijelzőt biztos nem adtam volna oda az Apple-nek...
-
Wesder
titán
válasz
Jöhetnek a közhelyek?
Egyébként arra akartam ezzel utalni hogy amit a gyàrtó megigért azt maradéktalanul tudja az Iphone, míg egy droidos telefon nem biztos hogy dobozból kivéve teljesíti azon dolgokat amit a gyàrtó beigért. (Alsó és középkategóriàra jellemző inkàbb szerintem)
-
törölt tag
válasz
Pl. szabványos adathordozó (értsd: nem IOS specifikus pendrive, mikro SD+olvasó, háttértár) csatlakoztatása általános adatátvitel (értsd: nem csak médiatartalmak) céljából.
Szabványos szerverek (értsd: különböző platformok között is működő, mint pl. FTP, Web, Torrent, stb.) futtatása adatátvitel céljából.
-
<Adamsky>
nagyúr
Az egész, "hogy néz ki az iPhone" értelmét veszti, mert szökő-évente látok olyan felhasználót, aki tok nélkül használja a készüléket. Egyébként pedig
: https://youtu.be/HxXbrnJ6l4A ... bár én még most sem akarom elhinni, hogy ez nem megrendezett.
(#39) alkatraz3000
" ... mi az a dolog amit iphone-al nem lehetett megcsinálni ... "
Én speciel nagy Tasker párti vagyok. Szeretem, ha kitalálok valamit, akkor azt meg tudom valósítani, mert nem korlátoz a rendszer (mondjuk ilyen szempontból már a droid se a régi ...). Ilyen, ill. hasonló alkalmazások jó eséllyel a büdös életben nem lesznek iOS-en, szóval - nekem - ezért (is) esnek ki az almás cuccok. Ettől függetlenül nem tartom egy rossz rendszernek, csak - ahogy az a fentiekből látszik - nem nekem való. -
alkatraz3000
senior tag
Az utóbbi időben nincs iphone-om. Vettem xiaomit és egy leeco le 2-t nyuzok most. Megkérdeztem a forumokban, hogy most hogy megvettem, mi az a dolog amit iphone-al nem lehetett megcsinálni. Nem érkezett válasz! Szerinted mi az, amit nem lehet megcsinálni?
Gregorg: az apple tervezi nulláról az egészet, a samu vagy tsmc csak bergyartasban segít.
-
BiP
nagyúr
válasz
#79335424 #31 üzenetére
Így van. Ahogy írtam is, (#18), most már kell, ide vele, azonnal. Elsőre rosszul értelmeztem az apple marketingjét, tehát "rosszul fogtam"... az adást, de most már birtokolni akarom.
Legalább most már lehet nagyképernyős 3GS-emSzerk: most látom, imáim meghalltatásra találtak. Az Honor 8-ból van metálkék (bár kicsit lilás beütésű). [link]
Igaz, elég iphone-os a dizájn, de ez legyen a legnagyobb baja. Szép. -
Tibee86
nagyúr
Nem túlzottan meglepő hír, nem sikerült rosszul az idei eresztés.
Főleg, hogy mindenki a 2017-es szifont várja. -
törölt tag
válasz
tothmaxy182 #21 üzenetére
Mindegyik színen rögtön látszik, hogy nem 6/6s.
-
Wesder
titán
Nos most remélem nem jönnek majd az Iuser-ek hogy az Apple a legjobb, mert eladàsi rekordokat döntögetnek. Ide is leírom, hàtha egyszer megértitek. Az IOS egyszerű mint a faék. Kiveszed a dobozból és működik.Amit tudnia kell azt jól tudja, és ebben lehet a sikerének titka. Ellenben az Android mindent tud, de nem biztos hogy dobozból kivéve, és a legjobb módon. Ez usertől függ. Leszögezhetjük hogy nincs jobb/rosszabb OS/telefon. Mindenki hasznàlja azt, ami neki tetszik és kényelmes hasznàlni.
-
fordfairlane
veterán
A matt fekete szerintem szebb.
-
Fejvadi
nagyúr
Nem is csoda, hogy kapkodják. Ennyi pénzért ajándék.
-
törölt tag
Milyen jót röhöghetnek az apple-nél, hogy elég egy kis polírozás és a tehetős, szerény, iskolázott, egyediségre vágyó emberek máris veszik. Arra viszont kíváncsi lennék, hogyha Jobs még él, hol tartana az Apple.
-
spawn21
veterán
teljesen érthető, hiszen akkor dizájn váltás volt
egy nesze semmi fogd meg jól
-
blau24
tag
válasz
ZavaBalazs #6 üzenetére
Bezony
-
fuximaxi
senior tag
Itt mindenki hozzáértő... ohh jeee
-
Scholes9
nagyúr
Sosem vennék "sima" iPhone-t, csakis az S változatot
Maga a Jet Black szín bejön
-
.LnB
titán
válasz
tothmaxy182 #21 üzenetére
"Ujjlenyomatok ellen védő, zsírtaszító előoldali bevonat"
Szóval olyan lesz fogni mint a vízes szappant.
-
tothmaxy182
őstag
Jól van, működik a pszichológia... Az emberek rohannak azért a színért, amiről már az első nap bejárták a hírek a sajtót, hogy gyűjti az ujjlenyomatot mint a mágnes, és már attól összekarcolódik, ha ránézel...
Csak ugye ezen rögtön látszik, hogy ez már az iPhone 7-es, azért ezt kell venni! -
Воланд
titán
NOOOOOO!
-
BiP
nagyúr
Alapból nem lepődnék meg.
Az utóbbi évek egyre fokozódó csalódása miatt csodálkozom, hogy ennek _ellenére_ viszik, mint a cukrot. (és egyre jobban).(#14) Teo.: Valóban. Akkor viszont ide vele azonnal!!!
(#12) stevve: Aki új iphone-t vesz, azt nem érdeklik a spec-ek. Menjen, legyen gyors, és kész.
Ezt viszont tudja.
Meg mondjuk tényleg csalóka is lenne. Mert az apple nem tudom, hogy csinálja, de 2 magból olyan tempót présel ki, amit más nem. De a 2 mag nem mutat jól a papíron, ezért inkább nem is erőltetik.
Benchmark meg szintén csalóka a HD felbontás miatt. -
fuximaxi
senior tag
Nem sok köze van az exynoshoz (szerencsére). Ez egy régebbi cikk, még az A9-ről, de érdemes elolvasni.
-
Teo.
aktív tag
Az nem sima zongoralakk.
Az iZongoralakk. -
Gregorg
tag
Milyen Socot használ az apple?
Valamilyen módosított exynox, nemIntel? Antutuban ver minden Antutus droidos eredményt. (tudom, hogy az antutu nem meghatározó, de ez most nem is érdekes).Kieg: milyen érdekes, hogy pont akkor kezdenek el füstölni a Note-ok és a galaxy s7-ek is mikor megjelenik az új szifón.
-
A telefon tipikusan olyan dolog, ahol vásárlásnál az első helyen toronymagasan a dizájn áll. Egy szép telefon kelendőbb, mint egy brutális, de csúnya.
Az Apple erre épít ezer éve és mindig bejön, így nincs min csodálkozni.
A specifikáció mindig elnagyolt és a honlapon is csak valahol eldugva található meg, míg a SoC-ról kb. semmit nem is írnak. Nem azért fogy ennyire az új modell, mert annyival jobb, hanem azért, mert annyira kell. Ennyi. Lehet ezen is trollkodni, de minden embernek van olyan termék, amire az instant get a válasza, már csak azért is, hogy birtokolhassa. belül mind gyerekek vagyunk, na.
.LnB és mindenki:
A dizájn és a szépség szubjektív, de egy vérprofi marketinges csapat talál olyan jegyeket, ami a legtöbb embert vonzza. Az Applenél pedig ilyen csapat dolgozik. -
.LnB
titán
Semmilyen szempontból nem vagyok oda ezekért a 7-es iPhone-okért (se). Se a dizájn, se a tudás nem kiemelkedő. Főleg a dizájn nem, mert akkora kávák vannak körbe a képernyő körül, hogy egy falunapot simán meg lehetne azon a területen tartani, dodzsemmel, tánctérrel, mindennel együtt. De valljuk be, ez a lakk fekete szín ez javít valamicskét az összképen. Így se kellene. De az én telómat el tudnám viselni ilyen színben.
Viszont a hivatalos sajtó képeken szebbnek tűnik, ez a fekete mint a hands-on videókban, vagy sima képeken.(#4) BiP Kár ezen meglepődni minden évben, hogy viszik mint a cukrot. Ez van, ilyen a világ.
(#12) stevve Csak, hogy ez nem szép dizájn még Apple mércével mérve se szerintem.
-
kovsol
titán
válasz
ZavaBalazs #6 üzenetére
Matt feketén is, viszont erre az indokra bevallom nem gondoltam. Lehet azért, mert én magamnak szoktam vásárolni telefont, és nem a látszat kedvéért.
-
marcarc
senior tag
Nekem van egy olyan erzesem h a hype az apple-tol jon. Nem feltetlen nagy az erdeklodes lehet h direkt lassabb lesz a kiszolgalas, hogy mehessen a PR h mindenhol hianycikk, mindenki ezt akarja akard te is. Ennek az is lehet az elojele, hogy iden eloszor nem hozzak nyilvanossagra az elso hetvege eladasi adatait.
-
bebuci
tag
válasz
ZavaBalazs #6 üzenetére
+1
-
Vigyek itthon is a lakkosat,
csak egy csoringer matt feketere esek majd be jovohet vegen, mikor elindul a 2. felvonas
Bip: en a kijelzofelbontassal nem vagyok elegedett, ettol meg nem kuka az egesz. A tobbi rendben van, vizallosag (csepp és por sry) , jobb elso-hatso kamerat akartam iden.
Note 7-et megfogdostam es el is csabultam, de nem iOS igy nincs meg az othhonos erzes most S7E-n sem. Az edge kijelzo barmennyire is szepnek tartom rohadt serulekeny, bugyiban meg nem hordom a telefont. -
BiP
nagyúr
Érdekes, hogy míg a sajtó, a nép alapvetően elégedetlen az új telókkal (vagy csak az újítást keveslik), mégis viszik, mint a cukrot.
És most trollkodás nélkül: tök jó, hogy van új szín, de én azt hittem, ez a zongoralakk már 5-7éve lecsengett. (vagy csak monitoroknál, tévéknél? Telefonoknál meg újra divatba jön?)
Vagy ez ilyen Iphone 3G retró dolog?
Mattban egyébként sokkal jobban néznek ki a telók. De ez csak egyéni vélemény.Vagy esetleg metál sötétkék (kizárólag fémből). Ez a nagy álmom.
(#9) bebuci: Igaz, azt is sorolhattam volna. A fekete bmw-ből is pár éve már a matt a menő.
(#10) kovsol: Pedig sokan ezért vesznek.
Meg merem kockáztatni, hogy sokan ezért várnak designfrissítést az Apple-től minden új telefonnál, hogy látszódjon, hogy a tulajának a legújabb van. -
kovsol
titán
Pont az ujjlenyomat mágnes karcolódó kivitel a legnépszerűbb?
-
Zsoo80
tag
Mint eddig is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged