Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
"A baj az, hogy a "jogszerűség" vizsgálatát egy arra teljesen alkalmatlan, de legalább drága technológiával akarják megoldani."
Kik?
"A Youtube/Google meg nem fenyeget, hanem elmondja, hogy mi várható." Elmondja, amit most mondani kell. Ha pedig úgy is lenne, akkor sem látom, hogy miért nincs más út. Feltöltéskor megmondom én, hogy mi van a videóban és ha van benne jogvédett tartalom, akkor csatolom a licenszem. Ha pedig mindenképpen a 20 éves bmw-m belső kamerás képe alatt szólni kell a tiesztónak, akkor így jártam. Sokkal gyorsabban és kisebb hibával lehet valamit ellenőrizni, amiről tudod, hogy mi. Pl. szeretem hallatni a hangom, csinálok egy csatornát, googli dob egy random mondatot, beolvasom, eltárolja és utána saját elmélkedéseim 0.3ms alatt a felhőben várják a gyanútlan látogatókat. Tudom, szar megoldás, nem is két évem volt rá, hanem 2 percem. Azt, hogy nem lehet megcsinálni persze rövidebb volt kitalálni, főleg ha nem is akarom."A demokratikus választások nem feltétlenül szavatolják" teljesen igaz, de azért az a másik véglet, amit sokan suggalanak, hogy a "nép" akarata ellen történt a döntéshozás. (A "nép"-nek szerintem nem volt véleménye, 90%, nem is hallott róla háttérzajnál jobban.)
"PH pont nem mentesül, mivel nem érvényes rá a "három évnél nem régebbi" kikötés" Vagyot láttam kötőszóként. A hivatalos magyar verzió Meló után ránézek mégegyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest