- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
"A baj az, hogy a "jogszerűség" vizsgálatát egy arra teljesen alkalmatlan, de legalább drága technológiával akarják megoldani."
Kik?
"A Youtube/Google meg nem fenyeget, hanem elmondja, hogy mi várható." Elmondja, amit most mondani kell. Ha pedig úgy is lenne, akkor sem látom, hogy miért nincs más út. Feltöltéskor megmondom én, hogy mi van a videóban és ha van benne jogvédett tartalom, akkor csatolom a licenszem. Ha pedig mindenképpen a 20 éves bmw-m belső kamerás képe alatt szólni kell a tiesztónak, akkor így jártam. Sokkal gyorsabban és kisebb hibával lehet valamit ellenőrizni, amiről tudod, hogy mi. Pl. szeretem hallatni a hangom, csinálok egy csatornát, googli dob egy random mondatot, beolvasom, eltárolja és utána saját elmélkedéseim 0.3ms alatt a felhőben várják a gyanútlan látogatókat. Tudom, szar megoldás, nem is két évem volt rá, hanem 2 percem. Azt, hogy nem lehet megcsinálni persze rövidebb volt kitalálni, főleg ha nem is akarom."A demokratikus választások nem feltétlenül szavatolják" teljesen igaz, de azért az a másik véglet, amit sokan suggalanak, hogy a "nép" akarata ellen történt a döntéshozás. (A "nép"-nek szerintem nem volt véleménye, 90%, nem is hallott róla háttérzajnál jobban.)
"PH pont nem mentesül, mivel nem érvényes rá a "három évnél nem régebbi" kikötés" Vagyot láttam kötőszóként. A hivatalos magyar verzió Meló után ránézek mégegyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gamer PC Ryzen 7 5800X/RTX 5060 + 11 Féle VGA/16-32Gb DDR4/500-1Tb SSD/600-850W 2-4Év gari
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- ROG Flow X13 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 6900HS RTX 3050 Ti 16GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest