Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Foglalt név

addikt

válasz dabadab #88 üzenetére

"A baj az, hogy a "jogszerűség" vizsgálatát egy arra teljesen alkalmatlan, de legalább drága technológiával akarják megoldani."
    Kik?
    "A Youtube/Google meg nem fenyeget, hanem elmondja, hogy mi várható." Elmondja, amit most mondani kell. Ha pedig úgy is lenne, akkor sem látom, hogy miért nincs más út. Feltöltéskor megmondom én, hogy mi van a videóban és ha van benne jogvédett tartalom, akkor csatolom a licenszem. Ha pedig mindenképpen a 20 éves bmw-m belső kamerás képe alatt szólni kell a tiesztónak, akkor így jártam. Sokkal gyorsabban és kisebb hibával lehet valamit ellenőrizni, amiről tudod, hogy mi. Pl. szeretem hallatni a hangom, csinálok egy csatornát, googli dob egy random mondatot, beolvasom, eltárolja és utána saját elmélkedéseim 0.3ms alatt a felhőben várják a gyanútlan látogatókat. Tudom, szar megoldás, nem is két évem volt rá, hanem 2 percem. Azt, hogy nem lehet megcsinálni persze rövidebb volt kitalálni, főleg ha nem is akarom.

"A demokratikus választások nem feltétlenül szavatolják" teljesen igaz, de azért az a másik véglet, amit sokan suggalanak, hogy a "nép" akarata ellen történt a döntéshozás. (A "nép"-nek szerintem nem volt véleménye, 90%, nem is hallott róla háttérzajnál jobban.)

"PH pont nem mentesül, mivel nem érvényes rá a "három évnél nem régebbi" kikötés" Vagyot láttam kötőszóként. A hivatalos magyar verzió Meló után ránézek mégegyszer.

Új hozzászólás Aktív témák